Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Levertijd 1-2 werkdagen
Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën

Bad&Beach

434 Producten gevonden
Filteren
Filteren
434 Producten gevonden | Naar boven
  • van 19

Bad & beach

In deze categorie bad & beach zijn niet alleen zwembroeken, badpakken en bikini’s te vinden, maar ook vele soorten teenslippers en zwemkleding. Je volledige strandoutfit kan jij samenstellen bij Intersport Twinsport. Grote merken als Brunotti, Protest, Tweka, Beachlife en O’Neill zijn te vinden in het assortiment.

Zwemkleding en strandkleding kopen

Zwemkleding komt natuurlijk in diverse soorten en maten om alle doelgroepen te kunnen dienen. Mannen en jongens zullen genoeg hebben aan een brede keuze uit zwembroeken. Bij vrouwen en meiden moet nagedacht worden over de keuze voor een badpak, tankini of een bikini. Het brede assortiment van Intersport Twinsport zorgt ervoor dat er veel keuze is voor alle verschillende groepen. Ook strandkleding is er in alle soorten en maten en voor alle doelgroepen.

Teenslippers van bekende merken

Teenslippers van bekende merken zijn gemakkelijk online te bestellen bij Intersport Twinsport. Ipanema, Havaianas en Birkenstock zijn enkele bekende merken waarvan teenslippers te vinden zijn in het assortimen van Intersport Twinsport.