Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Categorieën

Jouw filters

  • Didriksons
  • Meerdere filters mogelijk

Prijzen

Didriksons

19 Producten gevonden
Filteren
Filteren

Jouw filters

  • Didriksons
  • Meerdere filters mogelijk
19 Producten gevonden | Naar boven

Didriksons 1913 webshop | Intersport Twinsport

De Didriksons 1913 online shop van Intersport Twinsport bestaat vooral uit mooie parka's, jacks en jassen voor in de zomer en winter. Ben jij ook gevoelig voor mode? Didriksons jassen spiegelen zich altijd aan de nieuwste trends en populairste kleuren. Op deze manier sla jij nooit een modeflater. Lange jassen, open onderzijdes en bont capuchons, Didriksons heeft het allemaal. Alle jassen zijn volledig waterdicht en winddicht. Het merk maakt namelijk gebruik van Storm System. Dit systeem is gemaakt met grote voorkennis van waterdichtheid. Hierdoor heeft Didriksons materialen kunnen combineren met design en is er een perfect, waterdicht systeem ontstaan.

Didriksons sale

Twee keer per jaar is er een grote Didriksons sale bij Intersport Twinsport. Hier zijn de jassen in de aanbieding tegen grote kortingen. Uiteraard bieden onze folders ook prachtige Didriksons aanbiedingen. Op onze website is altijd de laatste collectie van Didriksons te vinden.

Je kunt natuurlijk ook voor het beste advies eens langskomen in één van onze 12 eigen winkels. Daarnaast kun je bij vragen contact opnemen met onze klantenservice!