Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën

Accessoires

241 Producten gevonden
Filteren
Filteren
241 Producten gevonden | Naar boven
  • van 11

Hockeyaccessoires

Op deze pagina zijn hockeyaccessoires te vinden als grips, ballen, scheenbeschermers, ballen, handschoenen, tassen en bitjes. Artikelen als handschoenen, scheenbeschermers en bitjes zijn cruciaal voor de bescherming tijdens het hockeyen. Hockey is een sport waarbij goed op de veiligheid gelet moet worden en deze artikelen helpen daarbij. Voor het beste advies over hockeyartikelen kan je altijd terecht bij onze experts in één van onze winkels. Daarnaast heeft Intersport Twinsport een breed assortiment hockeyballen, deze komen in diverse soorten, maten en kleuren.

Hockeytassen kopen bij Intersport Twinsport

Hockeytassen zijn te verkrijgen in verschillende maten en van verschillende merken. In deze tassen kan jij al je hockeykleding en accessoires kwijt. Ook voor het meenemen van jouw hockeystick op de fiets bijvoorbeeld is het hebben van een goede hockeytas ideaal. Intersport Twinsport heeft tassen van de merken TK, Grays, Dita, Brabo en Osaka. Deze tassen zijn in verschillende maten te verkrijgen, Intersport Twinsport heeft tassen voor kinderen en volwassenen.

Spelen met een hockeygrip

Het is bij een sport als hockey zeer belangrijk dat je stick goed in jouw hand ligt. Jouw stick is het verlengde van jezelf in het veld. Om ervoor te zorgen dat de grip optimaal is bij jouw stick zijn er grips op te zetten. Deze hockey grips of tapes kunnen aan de bovenkant worden aangebracht.