Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën
Hockeykleding

Hockeykleding

241 Producten gevonden
Filteren
Filteren
241 Producten gevonden | Naar boven
  • van 11

Hockeykleding

Intersport Twinsport heeft hockeykleding voor jong en oud. Het diverse assortiment bevat een groot aantal merken waarvan Adidas, Reece en Stag misschien wel de bekendste zijn. Onze volledige collectie is online te vinden en ook in onze winkels. Je kan voor je volledige hockeyuitrusting terecht bij Intersport Twinsport. Naast hockeykleding heeft Intersport Twinsport een breed assortiment in hockeysticks, hockeyschoenen en accessoires. 

Welke hockeykleding kan ik kopen bij Intersport Twinsport?

Shirts, broekjes, rokjes, vesten, trainingsbroeken, kousen, onderkleding en veel meer zijn allen te vinden online of in één van onze winkels. Het dragen van goede kleding is belangrijk om je lekker te voelen op het veld of in de zaal. Ook onderkleding is belangrijk voor het comfort tijdens het hockeyen. Sportbh’s en thermokleding zorgen ervoor dat jij comfortabel kunt sporten en dat ook jouw spieren verwarmt worden. Het verwarmen van je spieren is belangrijk voor het voorkomen van blessures. Met de juiste combinatie van kleding en onderkleding kan jij in alle omstandigheden het veld op. 

Hockeykleding voor kinderen

Naast hockeykleding voor dames en heren heeft Intersport Twinsport hockeykleding voor meiden en jongens. Op deze pagina zijn alle soorten hockeykleding in junior maten te vinden. Kleding kan een belangrijke factor spelen voor het plezier van een kind tijdens het sporten. Het plezier in hockey is terug te vinden in de funkousen van Hingly. Deze kousen hebben een creatieve bedrukking waardoor je goed opvalt op het hockeyveld. Het bepalen van de juiste maat is zowel voor volwassenen als voor kinderen erg belangrijk. Voor het passen van kleding en maatadvies kun je terecht bij één van onze experts in de winkels. 

Hockeykleding van bekende merken

Adidas, Nike, Hummel, Stag en Reece zijn enkele merken uit het assortiment van Intersport Twinsport. Deze merken bieden de hoogste kwaliteit om jouw spel zo comfortabel mogelijk te maken. Bekende onderkledingmerken als Canterbury, Aclima en Craft zorgen ervoor dat jij warm blijft tijdens het sporten.