Categorieën
Jouw selectie
Filteren op categorieën

Geslacht

Merken

Kleur

Maten

Maateenheid:

Prijzen

×

Hockeysticks

156 producten gevonden

156 producten gevonden |

Hockeysticks | Intersport Twinsport

Intersport Twinsport beschikt over een breed assortiment wat hockeysticks betreft. Hockeysticks zijn te verkrijgen voor zaal, veld en in verschillende materialen. Voor iedere spelers is de geschikte stick te vinden bij Intersport Twinsport. Hockeysticks voor kinderen zijn te vinden op de junior hockeystick pagina. Junior sticks zijn verkrijgbaar in maat 30 tot en met 36.

Waar op te letten bij het kopen van een hockeystick?

Uiteraard is het kiezen van de juiste lengte een belangrijk punt bij het uitzoeken van een stick. Niet alleen de lengte speelt een rol, ook de kromming, de stijfheid en het gewicht spelen een grote rol. Voor advies en tips over hockeysticks kan je de productinformatie bij onze sticks bekijken of ernaar vragen bij onze experts in de winkels. De juiste stick is belangrijk om het maximale uit jouw hockeystick te halen. Ben jij een speler die graag dribbelt, dan is een hockeystick met een lowbow of een extreme bow ideaal voor jou. Voor spelers die liever met meer controle spelen is een mid bow geschikter. Het kiezen van de juiste stijfheid is zeer persoonlijk, een stijvere stick genereert meer snelheid in je slagen. Een flexibelere stick geeft daarentegen meer balgevoel waardoor jouw dribbel zal verbeteren.

Het bepalen van de juiste maat

De juiste maat stick kan bepalend zijn voor jouw spel. Het opmeten van de lengte voor de ideale stick is erg eenvoudig. Pak een meetlint en meet de afstand vanaf je heupbot tot aan de grond. Deel het aantal opgemeten centimeters door 2,54 en zo heb jij jouw ideale stickmaat te pakken in inches. Een te grote stick zal ervoor zorgen dat jij moet overcompenseren en je de techniek minder goed aan kan leren. Een kleinere stick zorgt ervoor dat jij verder voorover moet buigen en minder kracht kan leggen in je spel. Deze redenen maken het cruciaal om de juiste sticklengte te kiezen.

Hockeysticks van bekende merken

Hockeysticks van bekende merken als Adidas, The Indian Maharadja, Gryphon, Dita, Brabo, TK en Osaka zijn te koop bij Intersport Twinsport. Hoge kwaliteitsmerken zorgen ervoor dat de kwaliteit van jouw spel ook zal verbeteren. Profiteer van één van onze sale aanbiedingen en scoor een geweldige deal bij de aanschaf van jouw ideale stick.