Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Levering binnen 1-2 werkdagen Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën

Hockeysticks

142 Producten gevonden
Filteren
Filteren
142 Producten gevonden | Naar boven
  • van 6

Hockeysticks

Intersport Twinsport beschikt over een breed assortiment wat hockeysticks betreft. Ze zijn te verkrijgen voor zaal, veld en in verschillende materialen. Voor iedere spelers is de geschikte stick te vinden bij Intersport Twinsport. Voor kinderen kun je terecht op de junior hockeystick pagina. Hier vind je de maten 30 tot en met 36.

Waar op te letten bij het kopen van een hockeystick?

Uiteraard is het kiezen van de juiste lengte een belangrijk punt bij het uitzoeken van een stick. Niet alleen de lengte speelt een rol, ook de kromming, de stijfheid en het gewicht spelen een grote rol. Voor advies en tips kun je de productinformatie bekijken of ernaar vragen bij onze experts in de winkels. De juiste keuze is belangrijk om het maximale uit jouw hockeystick te halen. Ben jij een speler die graag dribbelt, dan kies je voor een lowbow of een extreme bow. Voor spelers die liever met meer controle spelen is een mid bow geschikter. Het kiezen van de juiste stijfheid is zeer persoonlijk, een stijvere stick genereert meer snelheid in je slagen. Een flexibelere stick geeft daarentegen meer balgevoel waardoor jouw dribbel zal verbeteren.

Het bepalen van de juiste maat

De juiste maat stick kan bepalend zijn voor jouw spel. Het opmeten van de lengte voor de ideale stick is erg eenvoudig. Pak een meetlint en meet de afstand vanaf je heupbot tot aan de grond. Deel het aantal opgemeten centimeters door 2,54 en zo heb jij jouw ideale maat te pakken in inches. Een te grote stick zal ervoor zorgen dat jij moet overcompenseren en je de techniek minder goed aan kan leren. Een kleinere stick zorgt ervoor dat jij verder voorover moet buigen en minder kracht kunt leggen in je spel. Deze redenen maken het cruciaal om de juiste sticklengte te kiezen.

Hockeysticks van bekende merken

Merken als Adidas, The Indian Maharadja, Gryphon, Dita, Brabo, TK en Osaka zijn te koop bij Intersport Twinsport. Hoge kwaliteitsmerken zorgen ervoor dat de kwaliteit van jouw spel ook zal verbeteren. Profiteer van één van onze sale aanbiedingen en scoor een geweldige deal bij de aanschaf van jouw ideale stick.