Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën

Junior hockeysticks

34 Producten gevonden
Filteren
Filteren
34 Producten gevonden | Naar boven

Junior Hockeysticks

Wanneer de liefde voor hockey al vroeg begint, is het al vroeg tijd om een geschikte stick te vinden. Het kiezen van de juiste hockeystick begint al op jonge leeftijd. Om de techniek goed aan te kunnen leren zijn junior sticks vaak volledig van hout gemaakt. Hout heeft als eigenschap dat klappen geabsorbeerd worden en de stick meegeeft. In tegenstelling tot carbon wordt door de flexibiliteit van hout, het controleren van een bal een stuk gemakkelijker.

Advies en tips over junior hockeysticks

Let bij het kopen van een junior stick vooral op de juiste maat en het juiste materiaal. Hoe kom je erachter welke stick de juiste is voor jou? De enige manier om hier heel zeker van te zijn is om vaker met een vergelijkbare stick gespeeld te hebben. Dat wordt lastig als je net begint met hockeyen. Daarom is er de mogelijkheid in onze filialen om een stick te testen in de winkel. Hier kan je even aanvoelen hoe de stick speelt, wat jou kan helpen in de keuze van je hockeystick.

Complete hockeyuitrusting

Koop je complete hockey uitrusting bij Intersport Twinsport en begin meteen met hockeyen. Niet alleen sticks, maar ook hockeykleding, hockeyschoenen en accessoires als ballen, bitjes en grips zijn te vinden in het assortiment van Intersport Twinsport. Hierdoor kan jij alles kopen wat je nodig hebt om te beginnen met hockeyen.