Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën

Betaling

Betalingsopties

Betaling kan bij ons middels een uitgebreid aantal betaalmethodes. Bij Intersport Twinsport maak je nooit kosten voor het afronden van een betaling. Zelfs achteraf betalen is gratis! Wij ondersteunen onder andere de volgende betaalopties. 

iDeal

iDeal is in Nederland het meest gebruikte online betaalmiddel en staat bekend om de veiligheid, snelheid en gemak. Nagenoeg iedere bank is bij iDeal aangesloten. Wij accepteren iDeal betalingen van de volgende banken: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, SNS Bank, KNAB en Bunq.

MasterCard & Visa

Bij Intersport Twinsport kun je betalen met je Visa en Mastercard creditcard. Bij ons kun je er vanuit gaan dat je betaling veilig verloopt. Wij versleutelen je creditcards gegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar je CVC code. Deze 3-cijferige code vind je op de achterkant van je creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers.

Afterpay (achteraf betalen)

Afterpay voert voor Intersport Twinsport het volledige achteraf betaalproces uit. Heb je vragen over betaling of waarom je bestelling niet wordt goedgekeurd door Afterpay? Neem dan contact op met de Afterpay klantenservice, zij kunnen toelichten waar deze afwijzing uit voort komt.

Na ontvangst van je bestelling, ontvang je per e-mail een digitale factuur van Afterpay. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om het product te passen en te betalen. De betalingsgegevens zijn terug te vinden op de digitale factuur. 

Fashioncheque

De Fashioncheque is zowel online als in onze 18 winkels te verzilveren. Online kun je in de laatste stap van het betaalproces kiezen voor de optie Fashioncheque. Wanneer je een artikel retourneert dat betaald is met de Fashioncheque, dan krijg je het retourbedrag terug in de vorm van een Intersport Twinsport cadeaubon. Vanwege gewijzigde wetgeving kun jij met deze cadeaukaart max €50,- per transactie besteden. Een eventueel restant blijft op de cadeaukaart staan.

VVV Cadeaukaart

Ook de VVV Cadeaukaart kun je online en offline bij ons als betaalmethode selecteren. In de laatste stap van het betaalproces kun je aangeven of je wilt betalen met de VVV Cadeaukaart. Als je hiervoor kiest dien je de barcode en pincode van de kaart in te vullen waarna het saldo wordt afgeschreven. Per bestelling kan een maximaal bedrag van €50,- worden ingeleverd. Het overige bedrag van de bestelling dient betaald te worden met bijvoorbeeld iDeal. Het restsaldo blijft op de kaart staan voor een volgende aankoop.

Bancontact / Mister Cash

Voor Belgische klanten biedt Intersport Twinsport de extra betaalmethode Bancontact / Mister Cash. Ook met deze betaalmethode kun je veilig en snel bij Intersport Twinsport.

Intersport Twinsport Giftcard 

De Intersport Twinpsport Giftcard, de plastic pasjes met een barcode achterop, kun je ook online besteden! In de winkelwagen dien je de code, die achterop het pasje staat, in te vullen en vervolgens dien je op toepassen te klikken. Hierna zal de waarde die op de giftcard staat worden verrekend met jouw aankoopbedrag. 

Vip Spaarpunten

Tenslotte zijn er nog de VIP-Spaarpunten. Deze kun je uiteraard ook online besteden. In de een na laatste stap van het bestelproces kun je invullen hoeveel van de gespaarde punten je in wilt zetten! 100 punten zijn 1 euro waard!

Retourbetalingen

Indien je een bestelling retour hebt gestuurd ontvang je hiervan een bevestiging. Binnen 10 werkdagen zullen wij dan het verschuldigde aankoopbedrag naar het opgegeven rekeningnummer terugstorten.

Let op: betalingen in de vorm van een Fashioncheque of VVV-giftcard kunnen wij niet terugstorten. Het verschuldigde bedrag zullen wij uitkeren in de vorm van een shoptegoed welke te besteden is in onze webshop.

Onze bankgegevens
NL28 RABO 0346 4528 99  t.n.v. Twin Sport Online B.V.