Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Categorieën

Betaling

Betalingsopties

Betaling kan bij ons middels een uitgebreid aantal betaalmethodes. Bij Intersport Twinsport maak je nooit kosten voor het afronden van een betaling. Zelfs achteraf betalen is gratis! Wij ondersteunen onder andere de volgende betaalopties. 

iDeal

iDeal is in Nederland het meest gebruikte online betaalmiddel en staat bekend om de veiligheid, snelheid en gemak. Nagenoeg iedere bank is bij iDeal aangesloten. Wij accepteren iDeal betalingen van de volgende banken: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, SNS Bank, KNAB en Bunq.

MasterCard & Visa

Bij Intersport Twinsport kun je betalen met je Visa en Mastercard creditcard. Bij ons kun je er vanuit gaan dat je betaling veilig verloopt. Wij versleutelen je creditcards gegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar je CVC code. Deze 3-cijferige code vind je op de achterkant van je creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers.

Klarna (achteraf betalen)

Klarna voert voor Intersport Twinsport het volledige achteraf betaalproces uit. Heb je vragen over betaling of waarom je bestelling niet wordt goedgekeurd door Klarna? Neem dan contact op met de Klarna klantenservice via 020-8082852 of chat via klarna.nl/klantenservice. Klarna is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie vind je op www.klarna.nl.

Na ontvangst van je bestelling, ontvang je per e-mail een digitale factuur van Klarna. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om het product te passen en te betalen. De betalingsgegevens zijn terug te vinden op de digitale factuur. Via Mijn Klarna heb je een volledig overzicht van de factuur of de betaling. 

Fashioncheque

De Fashioncheque is zowel online als in onze 17 winkels te verzilveren. Online kun je in de laatste stap van het betaalproces kiezen voor de optie Fashioncheque. Wanneer je een artikel retourneert dat betaald is met de Fashioncheque, dan krijg je het retourbedrag terug in de vorm van een Intersport Twinsport cadeaubon.

VVV Cadeaukaart

Ook de VVV Cadeaukaart kun je bij ons als betaalmethode selecteren. In de laatste stap van het betaalproces kun je aangeven of je wilt betalen met de VVV Cadeaukaart. Als je hiervoor kiest dien je de barcode en pincode van de kaart in te vullen waarna het saldo wordt afgeschreven. 

Bancontact / Mister Cash

Voor Belgische klanten biedt Intersport Twinsport de extra betaalmethode Bancontact / Mister Cash. Ook met deze betaalmethode kun je veilig en snel bij Intersport Twinsport.


Retourbetalingen
Indien je een bestelling retour hebt gestuurd ontvang je hiervan een bevestiging. Binnen 10 werkdagen zullen wij dan het verschuldigde aankoopbedrag naar het opgegeven rekeningnummer terugstorten.

Let op: betalingen in de vorm van een Fashioncheque of VVV-giftcard kunnen wij niet terugstorten. Het verschuldigde bedrag zullen wij uitkeren in de vorm van een shoptegoed welke te besteden is in onze webshop.

Onze bankgegevens
NL28 RABO 0346 4528 99  t.n.v. Twin Sport Online B.V.