Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Levertijd 1-3 werkdagen
Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën

Levering

Wij willen je als klant graag zo snel mogelijk van dienst zijn. Met onze leveringen proberen wij dan ook zo snel mogelijk de bestelde producten bij je in huis te krijgen. Momenteel is het erg druk door de toename in online bestellingen, hierdoor kan het 1 tot 3 werkdagen duren. Bestellingen die op zaterdag en zondag plaatsvinden zullen niet op zondag, maar op maandag verwerkt worden. Bestellingen die in het weekend plaatsvinden zullen in de regel dinsdag of woensdag geleverd worden. Wij rekenen €4,99 verzendkosten. Voor bestellingen naar België rekenen wij €5,99 verzendkosten. Bestellingen worden in Duitsland afgeleverd voor een tarief van €7,50. Afhalen in een van onze winkels is altijd GRATIS

Wegens de huidige maatregelen rondom het Corona virus is het niet mogelijk af te halen in onze winkels.

Onze pakketten worden verstuurd met PostNL. Dit betekent ook dat de bestelde producten opgehaald kunnen worden bij 1 van de ruim 2600 PostNL afhaalpunten. Zo is er altijd een afhaalpunt bij je thuis in de buurt. Niet mogelijk in België. Wegens de huidige maatregelen rondom het Corona virus hebben veel PostNL punten gekozen om gesloten te blijven. Wij raden aan te kiezen voor een verzending naar uw eigen huisadres. 

Zodra wij het pakket aan PostNL hebben overhandigd zal PostNL het pakket binnen 24 uur moeten afleveren. Mocht in het proces van PostNL op enige wijze vertraging ontstaan, vinden wij dit natuurlijk erg vervelend echter kun je hier geen rechten aan ontlenen.  

Levering met Trunkrs

Bestel op werkdagen voor 23:59 en ontvang jouw producten al binnen 1 tot 2 werkdagen! Voor deze service rekenen wij €6,99 verzendkosten.

Levering tijdens actieperiodes en folders

De levertijd van 1-3 werkdagen en de daarbij horende vertragingstermijn is ook van kracht tijdens onze actieperiodes. Vaak lukt het ons om de voor 16:00 uur bestelde producten nog dezelfde dag bij PostNL aan te bieden. Het kan echter voorkomen dat de levertijd door extreme drukte iets verlengd wordt naar 2-3 werkdagen.