Retourneren


Natuurlijk hopen we dat je blij bent met je aankoop bij Intersport Twinsport. Mocht er toch iets niet helemaal naar je zin zijn of past iets niet goed? Dan heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren of om te ruilen. In Nederland kun je de artikelen gratis terugsturen per post of je kunt ze afleveren in een van onze winkels. Voor klanten in België zijn er wel kosten verbonden aan het retourneren van een bestelling.

Voor het retourneren van artikelen gelden de volgende voorwaarden:

- Retourneren moet binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.
- De artikelen moeten onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden. Uiteraard mag je kleding of schoenen wel thuis passen, maar zorg ervoor dat je geen labels e.d. verwijdert.
- Mocht een besteld artikel kapot gaan en valt dit onder de garantie, dan geldt de termijn van 14 dagen voor retourneren natuurlijk niet.
- Gepersonaliseerde artikelen (bijvoorbeeld met je naam erop geprint) mogen helaas niet geretourneerd worden.
- Nadat wij een artikel retour hebben ontvangen, betalen we binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag terug. Tijdens actieperiodes kan de verwerkingstijd van retouren in verband met de drukte iets langer zijn.
- Wanneer je een volledige bestelling retourneert (dus alle artikelen in je pakket), ontvang je ook de verzendkosten van de heenzending terug (dit geldt alleen binnen Nederland).

Manieren voor het retourneren vanuit Nederland:

- In de winkel: je kunt je artikelen altijd gratis terugbrengen naar een Intersport Twinsport vestiging en krijgt dan daar je geld terug. Een overzicht van alle Intersport Twinsport winkels, vind je hier.
- Per post (vanuit Nederland): je kunt je bestelling gratis terugsturen via PostNL. Geef op het retourformulier aan welke artikelen je retourneert. Onderaan het formulier vind je een retourlabel met antwoordnummer. Dat knip je uit en plak je over het etiket van de heenzending heen. Daarna geef je je pakket af bij een PostNL punt.

Heb je geen retourformulier? Stuur je pakket dan onder vermelding van je ordernummer naar: Intersport Twinsport, Antwoordnummer 2237, 3440 VB Woerden.

Retourneren vanuit België:

- Per post: klanten in België kunnen een bestelling per post retour zenden naar het volgende adres in Nederland:
Intersport Twinsport, Kuipersweg 37, 3449 JA Woerden
Gemaakte kosten zijn in dit geval voor de klant zelf.

Een artikel omruilen:

Wil je een artikel omruilen, omdat je het bijvoorbeeld in een andere maat wilt hebben? Dan kun je het artikel terugsturen op de manier zoals hierboven omschreven en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen. Mochten er extra kosten gemaakt worden bij het plaatsen van een nieuwe bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice voor een oplossing.

Contact:

Heb je nog vragen na het lezen van deze informatie? We helpen je graag! Dus neem gerust contact op met onze klantenservice:
Telefoon: 0348-483022 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur)
Mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur)
Chat: op werkdagen zijn we tussen 9:00 en 17:00 uur bereikbaar via de live-chat, rechts onderin je beeldscherm (wij reageren zo snel mogelijk)
Social media: Facebook, Twitter en Instagram (we reageren op werkdagen binnen 24 uur)