Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Levering binnen 1-2 werkdagen Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën

Spaar mee met het nieuwe INTERSPORT VIP-programma!

INTERSPORT is gestart met een nieuw VIP-programma. Dit houdt in dat je voortaan bij bijna al jouw aankopen kunt sparen voor korting op jouw volgende aankoop bij INTERSPORT.

Hoe kan ik sparen?
Om te sparen heb je geen plastic pasje meer nodig, maar de INTERSPORT VIP-app. Om maximaal te kunnen profiteren van alle voordelen, is het van belang dat je de INTERSPORT VIP-app download. Deze app is gratis te downloaden in de Google Play store en de App store.


Hoe kan ik inloggen? 
Als je al een klantenkaart van Intersport Twinsport hebt dan kun je inloggen met jouw e-mailadres. Als wachtwoord kun je jouw klantnummer gebruiken, deze staat achterop de klantenpas. Wij adviseren om het wachtwoord vervolgens direct te aan te passen naar een veilig wachtwoord.

Ben je niet bekend in ons systeem of wil je graag een nieuw profiel aanmaken? Dat kan natuurlijk ook!

Kan ik al sparen via de app?
Het is vanaf nu mogelijk om bij alle winkels van Intersport Twinsport te sparen via de app. Begin er nu meteen mee en spaar 2,5% op al je aankopen als VIP-saldo! Het is goed om te weten dat het VIP-saldo na 14 dagen wordt bijgeschreven op het account. 

Vragen?
Heb je nog vragen over de INTERSPORT VIP-app? Bekijk dan onze veelgestelde vragen over de VIP-app.

Als VIP-member geniet je dan onder andere van de volgende voordelen:
  • Je spaart 2,5% VIP-saldo op al je aankopen
  • Je ontvangt exclusieve acties en aanbiedingen
  • Je bent altijd op de hoogte van de laatste product releases en nieuwste collecties
  • Exclusieve INTERSPORT VIP-events

Gewijzigde voorwaarden!
Per 23 januari 2020 zijn er gewijzigde Algemene Voorwaarden van het INTERSPORT VIP-Programma van kracht. Wat is er veranderd: 
  • Over aankopen t/m 22 januari 2020 geldt een spaarpercentage van 4%. Vanaf 23 januari 2020 geldt een spaarpercentage van 2,5%.
  • Saldo dat gespaard is t/m 22 januari 2020 is 24 maanden geldig. Saldo dat gespaard is vanaf 23 januari 2020 is 12 maanden geldig.
Indien je gebruik blijft maken van ons VIP-Programma dan zijn per 23 januari 2020 de nieuwe voorwaarden voor jou van kracht. Mocht je onverhoopt geen gebruik meer willen maken van het VIP-Programma, dan kun je jezelf afmelden via fg@intersporttwinsport.nl