Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Categorieën

Nieuws

Intersport Twinsport helpt project in Gambia!

Het project is opgezet door de familie Severs en zij begeleiden het gehele traject.
Meer informatie

Wij zijn er voor jou!

Nu tijdelijk een Nike tas t.w.v. €30,- cadeau bij aanschaf van €79,- aan fitnessartikelen!
Meer informatie

Tips voor Thermokleding

Ben je benieuwd naar onze tips aangaande thermokleding? Lees dan dit artikel!
Meer informatie

Nieuwe collectie ski's en snowboards getest in Sölden!

Afgelopen weekend is er weer een team van wintersportspecialisten naar Sölden geweest om de nieuwste wintersportmaterialen te testen!
Meer informatie

J.Lindeberg nieuwe kledingpartner van Maarten Meiners

Het kledingmerk J.Lindeberg en de Nederlandse alpine skiër Maarten Meiners zijn een samenwerking aangegaan. Komende winter zal Meiners op en naast de piste te zien zijn in speciaal geselecteerde outfits van het Zweedse kledingmerk.
Meer informatie

Hardloop inspiratie én gezonde eet tips van Lisanne de Witte

Lisanne de Witte: 'Ik ga er elke race vanuit dat ik win'. Afgelopen zomer pakte ze de bronzen medaille op het EK atletiek in Berlijn, een fantastische prestatie. 400-meter loopster Lisanne de Witte houdt van haar familie en vriend(en), van hardlopen en lekker eten.
Meer informatie

Download nu de INTERSPORT VIP-app!

INTERSPORT is gestart met een nieuw VIP-programma. Met dit programma kun je voortaan bij bijna al jouw aankopen sparen voor kortingen op jouw volgende aankoop bij INTERSPORT!
Meer informatie

Het is weer tijd voor ski/snowboard onderhoud!

De winter is in aantocht, met name in de Alpen komt de sneeuw de komende weken met bakken uit de hemel: tijd voor wintersport! Lees hier meer over het onderhouden van uw ski's of snowboard.
Meer informatie

Waar moet je op letten bij het kopen van een zaalhockeystick?

Het hockeyseizoen verplaatst zich naar binnen. Dit betekent dat de indoorsticks weer van zolder moeten komen. Maar vaak blijkt dat de stick versleten is of dat je inmiddels toe bent aan een grotere stick. Maar waar moet je nu eigenlijk op letten bij de aankoop van een zaalhockeystick? Wij leggen het graag even uit.
Meer informatie

Sportsworld Cruquius wordt Intersport Twinsport!

Vanaf 1 oktober wordt Sportsworld Cruquius overgenomen door Intersport Twinsport. Vanaf dat moment zal de winkel van ongeveer 6.000 vierkante meter worden vernieuwd, zowel de winkelbeleving als de collectie zullen worden geoptimaliseerd. Met de overname van deze winkel wilt Intersport Twinsport een nieuw uithangbord creëren door middel van het bieden van topservice, het geven van deskundig advies en het bieden van een hoge mate van klantvriendelijkheid.
Meer informatie