Categorieën

Nieuws

Het is zover, Sinterklaas is weer in het land!

Het is weer tijd voor pepernoten, je schoen zetten, liedjes zingen en daarna natuurlijk cadeautjes openmaken!
Meer informatie

ON-Running | Nieuw bij Intersport Twinsport

Ben jij ook gek op hardlopen en op zoek naar lichtgewicht schoenen die veel demping geven? Dan hebben wij iets nieuws voor jou!
Meer informatie

Skibeurs bij Intersport Twinsport Leiden!

Binnenkort is het weer SKIBEURS bij Intersport Twinsport Leiden Superstore! Noteer onderstaande data vast in jouw agenda! Zowel donderdag, vrijdag, zaterdag als zondag kun je onder het genot van een hapje en een winters drankje de allernieuwste wintersportartikelen bij ons kopen. Naast een aanbod van topproducten hebben we ook dit jaar weer mega aanbiedingen op ski- en snowboardkleding. Daarnaast zijn er grote kortingen op gebruikte en nieuwe ski- en snowboardmaterialen.
Meer informatie

Geslaagd FGHS testweekend in Sölden!

Onze wintersportspecialisten hebben afgelopen weekend weer de allernieuwste materialen kunnen testen tijdens het FGHS testweekend in Sölden.
Meer informatie

Het is weer tijd voor ski/snowboard onderhoud!

De winter is in aantocht, met name in de Alpen komt de sneeuw de komende weken met bakken uit de hemel: tijd voor wintersport! Lees hier meer over het onderhouden van uw ski's of snowboard.
Meer informatie

GEOPEND! New Store Concept | Den Haag

In het weekend van 28 & 29 oktober is het nieuwste INTERSPORT concept gelanceerd in onze winkel in Den Haag. Als eerste winkel in Europa heeft INTERSPORT Twinsport Den Haag haar deuren geopend in het 'New Store Concept'. Lees hier meer over dit revolutionaire concept...
Meer informatie

From Tokyo with love | Goldbergh 2017-2018 collectie

De temperaturen dalen, de bergtoppen in de Alpen beginnen steeds witter te worden en daarom presenteren wij jullie de nieuwe collectie van het stijlvolle merk Goldbergh. De gehele collectie is geïnspireerd op het bruisende karakter van metropool Tokyo. Lees snel verder wat Goldbergh jullie dit seizoen te bieden heeft.
Meer informatie

WIN de ultieme wintertrip naar Edmonton en Jasper!

Vanaf 5 oktober tot 26 november maak je als klant van Intersport Twinsport kans op de ultieme wintertrip naar Edmonton en Jasper in Canada! Bij iedere aankoop in een van onze winkels (m.u.v. onze Outletstore) of in de webshop krijg je een voucher mee waarmee je kans maakt op deze fantastische prijs!
Meer informatie

Waar moet je op letten bij het kopen van een wintersporthelm?

Het wintersportseizoen is in volle gang en dat betekent dat de uitrusting weer aangeschaft moet worden. Dit houdt onder andere in dat er ski’s, snowboards, kleding en niet onbelangrijk valhelmen aangeschaft moeten worden. Hieronder een beschrijving waar je op moet letten bij het kopen van een wintersporthelm.
Meer informatie

Download nu de INTERSPORT VIP-app!

INTERSPORT is gestart met een nieuw VIP-programma. Met dit programma kun je voortaan bij bijna al jouw aankopen sparen voor kortingen op jouw volgende aankoop bij INTERSPORT!
Meer informatie