Categorieën

Nieuws

Gratis Nike rugzak bij aanschaf van een paar voetbalschoenen!

Geef jouw voetbalseizoen een vliegende start >> bij aanschaf van een paar voetbalschoenen ontvang je alleen bij Intersport Twinsport een gratis Nike rugzak t.w.v. €24,99!
Meer informatie

Winnaars van de WOW-actie zijn bekend!

Dit voorjaar zijn wij gestart met een actie in samenwerking met WOW-air, Visit Pittsburgh en Golden Triangle Bike. Door een artikel in een van onze winkels te kopen kon jij deelnemen aan deze actie.
Meer informatie

Social Media bij Intersport Twinsport!

Wij zijn ook te vinden op Social Media. Via onze Facebook, Instagram en Pinterest blijf jij op de hoogte van alle acties en de nieuwste producten bij Intersport Twinsport!
Meer informatie

Reisverslag winnaar Canada trip!

Eind vorig jaar won Stefan Spanjer een geweldige reis naar Canada. Stefan kocht in onze winkel in Hengelo een artikel en won, na het invullen van de voucher, uiteindelijk deze geweldige trip! Inmiddels is Stefan in Canada geweest en wil hij zijn ervaringen graag met jullie delen.
Meer informatie

ASICS FuzeX collectie tot het uiterste getest in de Domtoren!

Afgelopen week vond de Nederlandse lancering van de nieuwe ASICS FuzeX Rush plaats in ons filiaal in Utrecht. De nieuwe collectie is tijdens een urban bootcamp tot het uiterste getest door diverse bloggers, pers en een aantal sportieve collega's.
Meer informatie

Internationale Nike Air Max Day

26 maart is de 30e verjaardag van de Nike Air Max en dit wordt gevierd met de internationale Nike Air Max Day. Zorg ervoor dat jij deze dag kan vieren met een mooi paar Nike Air Max aan je voeten!
Meer informatie

Nieuwe voorjaarscollectie Goldbergh!

Het merk Goldbergh met haar 'luxury sports wear' staat bekend als een fraai wintersport merk. Nu komt Goldbergh met een unieke voorjaarscollectie, waarin sport centraal staat!
Meer informatie

Nieuwe voorraad Dita hockeysticks met minimaal 40% korting!

De nieuwe voorraad Dita hockeysticks is binnen! Met de scherpste prijzen van Nederland kun je deze niet laten liggen!
Meer informatie

Nieuwe collectie sneakers vanaf nu verkrijgbaar!

De nieuwe sneaker collectie is binnen en vanaf nu verkrijgbaar!
Meer informatie

Exclusieve PUMA Kylie Jenner collectie getest!

Tijdens een pittige work-out, onder leiding van trainer Maikel, hebben onze vrouwelijke collega's de nieuwste collectie van PUMA uitgebreid kunnen testen.
Meer informatie