Categorieën

Nieuws

Hardloop inspiratie én gezonde eet tips van Lisanne de Witte

Lisanne de Witte: 'Ik ga er elke race vanuit dat ik win'. Afgelopen zomer pakte ze de bronzen medaille op het EK atletiek in Berlijn, een fantastische prestatie. 400-meter loopster Lisanne de Witte houdt van haar familie en vriend(en), van hardlopen en lekker eten.
Meer informatie

Magazijnverkoop bij Intersport Twinsport

Eind oktober is de halfjaarlijkse MAGAZIJNVERKOOP op de Touwslagersweg in Woerden! Lees snel verder...
Meer informatie

Het is weer tijd voor ski/snowboard onderhoud!

De winter is in aantocht, met name in de Alpen komt de sneeuw de komende weken met bakken uit de hemel: tijd voor wintersport! Lees hier meer over het onderhouden van uw ski's of snowboard.
Meer informatie

Sportsworld Cruquius wordt Intersport Twinsport!

Vanaf 1 oktober wordt Sportsworld Cruquius overgenomen door Intersport Twinsport. Vanaf dat moment zal de winkel van ongeveer 6.000 vierkante meter worden vernieuwd, zowel de winkelbeleving als de collectie zullen worden geoptimaliseerd. Met de overname van deze winkel wilt Intersport Twinsport een nieuw uithangbord creëren door middel van het bieden van topservice, het geven van deskundig advies en het bieden van een hoge mate van klantvriendelijkheid.
Meer informatie

De beste snacks voor hardlopers!

Ontdek de beste snacks voor hardlopers. Onze topkeuzes zijn gezond, voedzaam en geven je de energieboost die je nodig hebt om het beste uit je run te halen. Een energieke run vereist de juiste brandstof. Hier zijn enkele voedingsmiddelen voor een krachtige boost, wanneer je het nodig hebt.
Meer informatie

GOLDBERGH

Ook in het nieuwe seizoen verkopen wij weer een groot gedeelte van de Goldbergh collectie!
Meer informatie

Intersport Twinsport is officieel Teamlid van Fonds Gehandicaptensport!

Sporten voor 1.7 miljoen mensen met een handicap is helaas nog niet vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport heeft als ambitie dat in 2030 iedereen met een handicap structureel en dicht bij huis kan sporten.
Meer informatie

Atlantis Snorkel Masker | Product Review

Het Atlantis Sea Turtle Snorkel Masker is een ware "eye-opener" tijdens het snorkelen. Met dit snorkelmasker ben je vrij om op een natuurlijke manier te ademen, zonder een mondstuk van een snorkel in je mond te hebben. Daarnaast geeft het masker een heel wijd gezichtsveld tot wel 180 graden!
Meer informatie

Intersport Twinsport bestaat 25 jaar!

25 jaar geleden begonnen met één kleine winkel in Woerden en momenteel landelijke dekking met 16 winkels en een webshop, lees hier meer over ons feestje!
Meer informatie

Evers Staat Op Run!

Na het succes van vorig jaar gaan we het dit jaar weer doen: de Evers Staat Op Run! De run is op zondag 1 juli 2018 om 13:00 uur in het Science Park in Amsterdam en staat helemaal in het teken van fun.
Meer informatie

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.