Categorieën

Nieuws

Win met WOW air bij Intersport Twinsport een complete fietsreis naar de VS!

Vanaf nu kun je als klant van Intersport Twinsport kans maken op een gave reis! Bij iedere aankoop in onze winkel of webshop krijg je namelijk een voucher waarmee je kans maakt op een van de drie reizen die WOW air in samenwerking met Visit Pittsburgh en Golden Triangle Bike ter beschikking stelt. De hoofdprijs is een sportieve 9-daagse fietsreis, inclusief WOW air retourtickets, waarbij je de ruim 500 km lange Great Allegheny Passage en C&O Towpath Trail tussen Pittsburgh en Washington DC aflegt. Dit is een van de mooiste fietsroutes van de VS!
Meer informatie

Social Media bij Intersport Twinsport!

Wij zijn ook te vinden op Social Media. Via onze Facebook, Instagram en Pinterest blijf jij op de hoogte van alle acties en de nieuwste producten bij Intersport Twinsport!
Meer informatie

Reisverslag winnaar Canada trip!

Eind vorig jaar won Stefan Spanjer een geweldige reis naar Canada. Stefan kocht in onze winkel in Hengelo een artikel en won, na het invullen van de voucher, uiteindelijk deze geweldige trip! Inmiddels is Stefan in Canada geweest en wil hij zijn ervaringen graag met jullie delen.
Meer informatie

ASICS FuzeX collectie tot het uiterste getest in de Domtoren!

Afgelopen week vond de Nederlandse lancering van de nieuwe ASICS FuzeX Rush plaats in ons filiaal in Utrecht. De nieuwe collectie is tijdens een urban bootcamp tot het uiterste getest door diverse bloggers, pers en een aantal sportieve collega's.
Meer informatie

Internationale Nike Air Max Day

26 maart is de 30e verjaardag van de Nike Air Max en dit wordt gevierd met de internationale Nike Air Max Day. Zorg ervoor dat jij deze dag kan vieren met een mooi paar Nike Air Max aan je voeten!
Meer informatie

Nieuwe voorjaarscollectie Goldbergh!

Het merk Goldbergh met haar 'luxury sports wear' staat bekend als een fraai wintersport merk. Nu komt Goldbergh met een unieke voorjaarscollectie, waarin sport centraal staat!
Meer informatie

Nieuwe voorraad Dita hockeysticks met minimaal 40% korting!

De nieuwe voorraad Dita hockeysticks is binnen! Met de scherpste prijzen van Nederland kun je deze niet laten liggen!
Meer informatie

Nieuwe collectie sneakers vanaf nu verkrijgbaar!

De nieuwe sneaker collectie is binnen en vanaf nu verkrijgbaar!
Meer informatie

Exclusieve PUMA Kylie Jenner collectie getest!

Tijdens een pittige work-out, onder leiding van trainer Maikel, hebben onze vrouwelijke collega's de nieuwste collectie van PUMA uitgebreid kunnen testen.
Meer informatie

De nieuwe Nike Hypervenom III

Explosief en dodelijk! Dat is de Nike Hypervenom serie. Spelers als Wayne Rooney, Isco en Robert Lewandowski gingen jou al voor op de schoenen uit deze serie. Geef de tegenstander het nakijken en verbaas vriend en vijand op deze voetbalschoenen!
Meer informatie