Categorieën
Terug naar overzicht

Skibeurs bij Intersport Twinsport Leiden!

maandag, 15 januari 2018

Binnenkort is het weer SKIBEURS bij Intersport Twinsport Leiden Superstore! Noteer onderstaande data vast in jouw agenda! Zowel donderdag, vrijdag, zaterdag als zondag kun je onder het genot van een hapje en een winters drankje de allernieuwste wintersportartikelen bij ons kopen. Naast een aanbod van topproducten hebben we ook dit jaar weer mega aanbiedingen op ski- en snowboardkleding. Daarnaast zijn er grote kortingen op gebruikte en nieuwe ski- en snowboardmaterialen.

Ook dit jaar bieden we de service dat wij jouw gebruikte skiset, skischoenen. snowboard of snowboardschoenen verkopen. Samen bepalen we de prijs en mochten deze oude materialen verkocht worden dan krijg je van ons een tegoedbon t.w.v. het volledige bedrag! Deze kun je vervolgens gebruiken bij je volgende aankoop. Lever uiterlijk 24 januari jouw gebruikte materiaal in!

Alleen tijdens de skibeurs hebben we een waxen+slijpen actie. Voor slechts 9,99 laten wij jouw ski in orde maken door onze externe partner, een snowboard kost 14,99.

Zaterdag en zondag hebben we als leuke extra service gratis hapjes en drankjes in onze speciaal ingerichte Après-ski bar! Ideaal om je weekend gezellig door te brengen en de allernieuwste collectie te komen bekijken!

Kom op onderstaande data naar onze winkel in Leiden voor jouw wintersportaankopen!

 Donderdag 25 januari
 09:30 - 21:00 uur
 Vrijdag 26 januari
 09:30 - 21:00 uur
 Zaterdag 27 januari
 09:00 - 17:30 uur
 Zondag 28 januari
 11:00 - 17:30 uur

Adres
Intersport Twinsport Leiden Superstore
Lammenschansweg 130H
2321 JX Leiden

Heb jij nog wintersportartikelen nodig? Dit is de uitgelezen kans om ze tegen een mooie prijs te scoren! Kortom; genoeg reden om eens langs te komen!