Categorieën
Terug naar overzicht

Download nu de INTERSPORT VIP-app!

woensdag, 13 september 2017

INTERSPORT is gestart met een nieuw VIP-programma. Met dit programma kun je voortaan bij bijna al jouw aankopen sparen voor kortingen op jouw volgende aankoop bij INTERSPORT!

Hoe werkt het?
Het begint met het downloaden van de INTERSPORT VIP-app, deze is gratis te downloaden in de Google Play store en de App store, daarna log je in. Als je al een klantenkaart van Intersport Twinsport hebt, kun je inloggen met jouw e-mailadres. Als wachtwoord kun je jouw klantennummer gebruiken, deze staat achterop de klantenpas. Wij adviseren echter om het wachtwoord direct te veranderen naar een veilig wachtwoord.

Als je jouw profiel vervolgens compleet maakt ontvang je direct €5,- shoptegoed!

Heb je geen klantenkaart van Intersport Twinsport, of wil je graag een nieuw account aanmaken? Dat kan natuurlijk ook! Dan maak je een nieuw account aan en als je dat profiel volledig compleet maakt, ontvang je direct €5,- shoptegoed! 

Wat gebeurt er met mijn oude spaarpunten?
Heb je afgelopen half jaar bij ons aankopen gedaan? Maak je dan geen zorgen, alle gespaarde punten t/m 10 september zijn uitgekeerd en zullen deze week in de vorm van een waardecheque op jouw deurmat liggen. Vanaf nu staat iedereen op 0 punten en begint het sparen dus opnieuw!

Vragen?
Heb je nog vragen over de INTERSPORT VIP-app? Bekijk dan onze veelgestelde vragen over de VIP-app.

Als VIP-member geniet je dan onder andere van de volgende voordelen:
•Je spaart 4% VIP-saldo op al je aankopen
•Je ontvangt € 5,- starttegoed na het volledig invullen van jouw gegevens
•Je ontvangt exclusieve acties en aanbiedingen
•Je bent altijd op de hoogte van de laatste product releases en nieuwste collecties