Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Op werkdagen voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën
Terug naar overzicht

Download nu de INTERSPORT VIP-app!

maandag, 01 oktober 2018

INTERSPORT is gestart met een nieuw VIP-programma. Met dit programma kun je voortaan bij bijna al jouw aankopen sparen voor kortingen op jouw volgende aankoop bij INTERSPORT!

Hoe werkt het?
Het begint met het downloaden van de INTERSPORT VIP-app, deze is gratis te downloaden in de Google Play store en de App store, daarna log je in. Als je al een klantenkaart van Intersport Twinsport hebt, kun je inloggen met jouw e-mailadres. Als wachtwoord kun je jouw klantennummer gebruiken, deze staat achterop de klantenpas. Wij adviseren echter om het wachtwoord direct te veranderen naar een veilig wachtwoord.

Heb je geen klantenkaart van Intersport Twinsport, of wil je graag een nieuw account aanmaken? Dat kan natuurlijk ook!

Vragen?
Heb je nog vragen over de INTERSPORT VIP-app? Bekijk dan onze veelgestelde vragen over de VIP-app.

Als VIP-member geniet je dan onder andere van de volgende voordelen:
  • Je spaart 4% VIP-saldo op al je aankopen
  • Je ontvangt exclusieve acties en aanbiedingen
  • Je bent altijd op de hoogte van de laatste product releases en nieuwste collecties

Gewijzigde voorwaarden!

Per 23 januari 2020 zijn er gewijzigde Algemene Voorwaarden van het INTERSPORT VIP-Programma van kracht. Wat er gaat veranderen:
  • Over aankopen t/m 22 januari 2020 geldt een spaarpercentage van 4%. Vanaf 23 januari 2020 geldt een spaarpercentage van 2,5%.
  • Saldo dat gespaard is t/m 22 januari 2020 is 24 maanden geldig. Saldo dat gespaard is vanaf 23 januari 2020 is 12 maanden geldig.
Indien je gebruik blijft maken van ons VIP-Programma dan zijn per 23 januari 2020 de nieuwe voorwaarden voor jou van kracht. Mocht je onverhoopt geen gebruik meer willen maken van het VIP-Programma, dan kun je jezelf afmelden via fg@intersporttwinsport.nl