Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Categorieën
Terug naar overzicht

Sportsworld Cruquius wordt Intersport Twinsport!

vrijdag, 21 september 2018

Vanaf 1 oktober wordt Sportsworld Cruquius overgenomen door Intersport Twinsport. Vanaf dat moment zal de winkel van ongeveer 6.000 vierkante meter worden vernieuwd, zowel de winkelbeleving als de collectie zullen worden geoptimaliseerd. Met de overname van deze winkel wilt Intersport Twinsport een nieuw uithangbord creëren door middel van het bieden van topservice, het geven van deskundig advies en het bieden van een hoge mate van klantvriendelijkheid.

Intersport Twinsport, dat is begonnen met een kleine sportwinkel in Woerden, is de laatste jaren flink gegroeid. Zo werden vanaf 1 januari 2018 de vestigingen van Intersport Duo overgenomen en bestaat het vandaag de dag uit 16 winkels en een eigen webshop.

Een van de eigenaren, Corbert Zuijdervliet, van Intersport Twinsport, zegt ingenomen te zijn over de overname: “Intersport Nederland heeft een sterke professionele ontwikkeling doorgemaakt. Tevens de internationale kracht en de samenwerking op diverse vlakken zijn bepalend geweest voor deze strategische keuze. Hiermee wordt het jaar 2018 een bijzonder jubileumjaar voor Intersport Twinsport, waar zij na de overname van Intersport Duo een nieuwe stap zet richting de toekomst.”
De vestiging in Cruquius heeft een vloeroppervlakte van ongeveer 6.000 vierkante meter. Intersport Twinsport zal proberen in deze vestiging de multi-specialistische positionering van Intersport in alle categorieën ten toon te spreiden. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om ons te bezoeken op de Cruquius Boulevard!

Ben jij geïnteresseerd om te komen werken in onze nieuwe vestiging in Cruquius? Bekijk dan hier alle vacatures!