Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Categorieën
Terug naar overzicht

Nieuwe collectie ski's en snowboards getest in Sölden!

woensdag, 07 november 2018

Afgelopen weekend is er weer een team van wintersportspecialisten naar Sölden geweest om de nieuwste wintersportmaterialen te testen!

Volledig voorzien van een gave J.Lindeberg outfit zijn onze collega's de Gletscher van Sölden op gegaan om op de verse sneeuw de meest uiteenlopende materialen te testen. Zowel ski's als snowboards maar ook protectiematerialen zoals helmen en goggles zijn uitvoerig uitgeprobeerd. Het is natuurlijk super belangrijk dat jij als klant de juiste informatie krijgt en op deze manier weten onze wintersportspecialisten welke materialen het beste bij jou als wintersporter passen!

Alle grote merken zoals Atomic, Salomon, Elan, Fischer, Bataleon en Nitro waren aanwezig met een breed spectrum aan modellen. Door veel af te wisselen was het mogelijk om diverse modellen op verschillende prijspunten uit te proberen. Op deze manier hebben wij een compleet beeld gekregen van onze collectie, deze ervaringen delen wij graag met onze klanten. Ben je benieuwd welk materiaal het beste bij jou past dan nodigen wij je graag uit in een van onze winkels. Wij verkopen de wintersport hardwaren in Woerden, Leiden, Hengelo, Cruquius, Utrecht en Uithoorn. Bent u niet in de mogelijkheid om langs te komen kunnen wij ook telefonisch advies geven, bel of chat gerust met onze klantenservice!