Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Op werkdagen voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën
Terug naar overzicht

De officiële EK bal van 2020 kan besteld worden!

vrijdag, 08 november 2019

Het duurt nog even voordat we kunnen genieten van de voetbalwedstrijden tijdens het EK 2020. Maar gelukkig kunnen we voor de officiële wedstrijdbal vanaf heden al bestellen! Dan ben jij de eerste die hier een wedstrijd mee kan spelen! ;)

De officiële naam van deze adidas bal is Uniforia EK 2020 Bal. De voetbal heeft een kleurrijk en inspirerend uiterlijk, hiermee wil de UEFA een verbinding leggen tussen de 12 verschillende gaststeden. De witte vlakken zijn met elkaar verbonden door de neon gele, roze en blauwe strepen. Daarnaast heeft de officiële wedstrijdbal ook nog een coördinaten van alle gaststeden in de bal gegraveerd staan.

Met dit unieke UEFA EURO2020 toernooi wil de UEFA haar 60ste jubileum vieren. Door het EK toernooi in 12 verschillende landen te organiseren, zorgt de UEFA ervoor dat de fans dichter bij de wedstrijden zijn dan ooit. Steden zoals Budapest, Rome, Dublin en Kopenhagen zijn gaststeden. Onze hoofdstad Amsterdam mag hier zeker niet in ontbreken, want ook hier zullen verschillende wedstrijden plaats vinden in de Johan Cruijff Arena. 

Deze unieke bal is natuurlijk ook verkrijgbaar bij Intersport Twinsport. De adidas Uniforia EK 2020 bal is verkrijgbaar als officiële wedstrijdbal en als replica bal. Deze replica bal is ook verkrijgbaar in een gift-box, wat natuurlijk een super leuk cadeau is voor de feestdagen. Daarnaast is deze bal ook nog in een mini-bal verkrijgbaar, die gemakkelijk mee genomen kan worden op bijvoorbeeld vakantie. 😉 

Al vanaf €12,99 kan je deze bal online bestellen, dus wees er snel bij! Zodat jij de eerste bent die van deze bal kan genieten.