Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Op werkdagen voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën
Terug naar overzicht

Corona maatregelen

dinsdag, 17 maart 2020

Beste sportliefhebber, De gezondheid en veiligheid van jou en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom volgen wij alle adviezen van het RIVM en de WHO zorgvuldig op om verdere verspreiding van het virus tot een minimum te beperken.

Mocht je er voor kiezen om naar een van onze winkels te komen weet dan dat Twinsport de volgende EXTRA maatregelen getroffen heeft. 

Ons personeel is aanvullend geïnstrueerd over het voorkomen en verspreiden van het virus. Daarnaast worden onze winkels 4 maal per dag schoongemaakt.

Wij volgen te allen tijde de adviezen van het RIVM op. Gelieve onze kanalen in de gaten houden voor eventuele updates.
Wij zullen jou op gepaste afstand helpen en voorzien van de beste service en advies. Wij geven geen hand, maar begroeten je van harte met een glimlach. Pinautomaten, deurklinken en andere items in onze winkel maken wij regelmatig schoon en medewerkers met griep of verkoudheidsklachten zijn uit voorzorg niet aanwezig. Wij vragen jou om daarnaast contactloos te betalen.

We hebben onze openingstijden aangepast. Klik hier voor de actuele openingstijden per winkel! Bestel je liever vanuit huis? Dan kan je natuurlijk 24/7 online bestellen in onze webshop.

Voor jou en een iedere in jouw omgeving: blijf gezond en zorg goed voor elkaar.

Intersport Twinsport