Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Op werkdagen voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën
Terug naar overzicht

Zomervakantie op het strand!

woensdag, 22 juli 2020

Jouw zomervakantie besteed je natuurlijk het liefst op het strand. Heerlijk in de zon met het zand tussen je tenen met een uitstapje naar het water wanneer het jou uitkomt! Heerlijk toch? Niet voor iedereen is liggen in de zon weggelegd. In het water of op het zand kun je super leuke activiteiten doen en hier vertellen wij jou graag meer over!

Beachtennis kun je op elk moment van de dag doen en is erg gemakkelijk mee te nemen in jouw strandtas. Het is nooit te koud voor een potje beachtennis! Het is een activiteit voor jong en oud en er zitten geen ingewikkelde spelregels aan verbonden. Teken jouw speelveld op het strand en probeer zo lang mogelijk over te slaan. Slaat de tegenstander mis of speelt diegene de bal buiten de lijnen? YES, dan heb jij een punt! Naast beachtennis kun je natuurlijk ook kiezen voor volleyballen of frisbeeën, dit is ook goed te beoefenen op het strand.


Ga jij liever het water in en laat jij jezelf graag uitdagen door de golven? Koop dan een bodyboard! Hiermee kun je uren plezier hebben tussen de golven, daarbij is het ook nog eens lekker verkoelend. Al onze bodyboards beschikken over een touw en bevestiging aan je enkel, dit zorgt ervoor dat jouw bodyboard niet wegdrijft. Als je wat stabieler op de branding wil liggen, kun je ook kiezen voor een bodysurfboard met twee vinnen aan de onderkant. Op deze manier glijd je wat makkelijker door de golven heen zonder te vallen.


Relaxen is natuurlijk ook erg belangrijk tijdens jouw vakantie. Verkoelend en relaxed het water op doe je met een luchtbed, let hierbij wel op dat je niet te ver afdrijft! Als je even je ogen dicht hebt kan de stroming je al honderden meters verder brengen. Voor de kids hebben wij ook een leuk assortiment aan krokodillen, eenhoorns, flamingo’s en alpaca’s. Wie wordt er nu niet gelukkig van deze gezellige beestjes?