Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Op werkdagen voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën
Terug naar overzicht

Juich jouw club de Champions League finale in!

donderdag, 30 juli 2020

Het is bijna zo ver! De Champions League 2020 wordt vervolgd op 8 augustus. Door het coronavirus is dit twee maanden later dan normaal. De opzet van de wedstrijden is dit jaar ook in een ander jasje gestoken, zo spelen de teams geen twee wedstrijden tegen elkaar om te bepalen wie door is, maar één wedstrijd. Natuurlijk betekenen deze aanpassingen niet dat het een minder leuk Champions League jaar wordt!

Iedereen wil natuurlijk graag zijn of haar favoriete team steunen tijdens de spannende wedstrijden. Jouw team toejuichen in het stadion is helaas niet mogelijk in 2020, maar dit betekent niet dat je niets voor jouw team kunt betekenen. Hiervoor ben je bij Intersport Twinsport aan het juiste adres. Een ruim assortiment aan clubkleding waar elke voetbalfan blij van wordt!

Kies jij voor een heel tenue of houd je het liever bij een gloednieuw shirt van jouw favoriete club? Van alle grote clubs hebben wij deze gave kleding in ons assortiment. Denk hierbij aan: Paris Saint Germain, Manchester City, Bayern München, FC Barcelona of Real Madrid. Deze nieuwe collectie zorgt voor een stralend seizoen voor de Champions League. Iedere club verdient steun, voornamelijk in deze tijd zonder publiek. Thuis voor de televisie kun je je eigen club zo hard als je wil toejuichen naar de finale in Lissabon. Naast de clubshirt en tenues kun je ook alvast genieten van de finalebal ‘20/’21, deze is momenteel ook nog eens in de sale voor €15,-!

Hoe ga jij alle wedstrijden kijken? Met vrienden op de bank of maak jij er liever een familie avond van? Zorg er in ieder geval voor dat de drankjes koud staan en je de bitterballen op tafel hebt staan! Zo kun je zorgeloos genieten van jouw voetbalavond.

Cristiano barni / Shutterstock.com