Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Levering binnen 1-2 werkdagen Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën
Terug naar overzicht

Bezoek gratis ons Voetbal Event!

vrijdag, 28 augustus 2020

De eerste editie van de Twinsport Voetbal events komt er aan. Op zaterdag 5 en zondag 6 september worden onze winkels in Cruquius en Hengelo voor één weekend omgetoverd tot een wereld waarin alles om voetbal draait.

 
Naast allerlei leuke activiteiten, kun je hier je nieuwe voetbalkleding, schoenen en gear aanschaffen. Op de nieuwe collectie voetbalschoenen krijg je tijdens dit event zelfs 10% korting. Daarnaast krijg je hierbij ook een gratis Nike bal t.w.v. €25,-. 

Tijdens het event kun je op het indoor voetbalveldje proberen je aankoopbedrag terug te verdienen! Dit moet je dan wel doen tegen de beste freestylevoetballers van Nederland! O.a Nick Zieren, Samir Kali, Zohair Arbib zullen aanwezig zijn op ons voetbalevent!

 

Buiten is er op een groot dartbord de mogelijkheid korting te schieten, er is een DJ aanwezig, en je kan meedoen aan een FIFA-toernooi!
In beide winkels wordt er goed gelet op het naleven van de coronamaatregelen. Zo vindt een deel van de activiteiten in de buitenlucht plaats en is er in de winkel rekening gehouden met het behouden van de anderhalve meter afstand. Ook is er uiteraard de mogelijkheid je handen te desinfecteren.


Voor meer informatie hebben wij voor beide filialen een event pagina aangemaakt op Facebook.