Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Levering binnen 1-2 werkdagen Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën
Terug naar overzicht

De leukste herfstvakantie-uitjes! | Coronaproof

donderdag, 08 oktober 2020

In deze bijzondere tijd is het net wat lastiger om wat leuks te doen, althans dat vinden de meeste mensen! Er zijn natuurlijk talloze uitjes die je wél kunt doen en ook nog eens coronaproof zijn! Benieuwd? Lees snel verder en maak je klaar voor een dagje uit!

Ga lekker wandelen
Zoek een toffe route uit en ga deze route wandelen. Er zijn zoveel plekken in jouw omgeving waar je nog niet bent geweest of die je opnieuw kunt ontdekken. Daarnaast is wandelen ook nog eens super gezond en goed voor iedereen, vooral in deze tijd moet je goed in beweging blijven!

Wandelen door het Middeleeuwse Utrecht
Utrecht is een prachtige stad om heerlijk in rond te dwalen. De tallozen grachten en historische gebouwen geven een Middeleeuws gevoel. Dit is niet alleen een gevoel, maar ook nog eens realiteit. Utrecht was een van de eerste steden met stadsrechten in Nederland, hierdoor heeft de stad een lange geschiedenis en dit is terug te zien in alle gebouwen. Naast de Middeleeuwse uitstraling heeft de stad ook nog eens gezellige restaurants en winkels, vergeet vooral niet langs Intersport Twinsport te gaan aan de Potterstraat! Check hier een Middeleeuwse route, vol met prachtige stadskastelen en hippe winkels.

Wandel door de bossen van Twente
Twente staat natuurlijk bekend om zijn bosrijke omgeving. Je hebt er vele wandelroutes die zich dwars door de bossen begeven. Vooral voor kinderen zijn er ook super gave wandelroutes. In Salland heb je een speelbosroute, deze staat vol uitdagende speelobjecten, wat geweldig is voor de actieve kids. De route wordt jou gewezen door middel van gezellige gezaagde eekhoorns, hier staat op de gekleurde staart ook nog een opdracht! Zo blijft het uitdagend om de volgende eekhoorn weer te vinden! Daarnaast is de route ongeveer 2km dus goed te doen.

Ben jij enthousiast? Neem wat lekkers mee voor onderweg, trek je wandelschoenen aan en let’s go!Wil jij een spannender uitje?
Er zijn zoveel coole dingen die jij vast nog niet hebt ondernomen! Denk bijvoorbeeld aan een escaperoom, klimmen in een klimbos, een drive-in bioscoop of ga op safari in ons eigen kikkerlandje!

Slinger door een klimbos!
Nederland beschikt over een hoop klimbossen, vooral in de groene provincies! Zelfs bij jou in de buurt is er vast een klimbos te vinden. Naast dat dit natuurlijk een super gaaf activiteit is, is dit ook nog eens super intensief voor je spieren. De spanning en obstakels zorgen voor de nodige spierpijn de volgende dag. 😉 Klimmen in een klimbos is een leuk activiteit voor jong en oud, ideaal voor een gezinsuitje tijdens de herfstvakantie! Even Googelen en voilà een ruim aanbod aan toffe klimbossen!

Ga op safari!
Je hoeft natuurlijk niet helemaal naar Zuid-Afrika om de big five te spotten, dit kan ook gewoon in Nederland! Vlakbij Tilburg bevind zich Safaripark Beekse Bergen, hier kun je met je eigen auto door al het wild heen rijden. Net als een echte safari! Als je ook nog wil wandelen door het park is dat natuurlijk ook mogelijk, parkeer jouw ‘safari jeep’ en bewonder de dieren al wandelend. 😉