Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Levertijd 1-3 werkdagen
Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën
Terug naar overzicht

Intersport Twinsport garandeert levering binnen 3 werkdagen met Trunkrs!

donderdag, 17 december 2020

Bij Twinsport staat de klant te allen tijde centraal, ook wanneer onze winkels wegens overheidsmaatregelen gesloten dienen te blijven. Daarom bieden wij vanaf nu een gegarandeerde levering van jouw pakket binnen 3 werkdagen!

Perfect voor een last-minute aankoop, of als je gewoon zekerheid wilt hebben dat jouw pakket snel binnen is. Momenteel kan PostNL deze zekerheid helaas niet bieden.
 
Momenteel zijn onze winkels gesloten, maar fit blijven is belangrijker dan ooit. Dit snappen wij! Het zou vervelend zijn als jij jouw geliefde sport niet kan uitoefenen, omdat jouw pakket met nieuwe gear vertraagd is. Wil jij er zeker van zijn dat jouw pakketje binnen 3 werkdagen wordt bezorgd? Kies dan voor Trunkrs! Samen met Trunkrs zorgen wij ervoor dat jij fit en fresh blijft! 

Trunkrs is alleen beschikbaar voor bezorging in Nederland, hiervoor rekenen wij €9,95. Met Trunkrs is je pakket gegarandeerd op tijd en ontloop jij de drukke bezorgdiensten. Deze snelle bezorgdienst kun je selecteren bij de bezorgopties in ons bestelproces.

Veel bestelplezier!