Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Levertijd 1-2 werkdagen
Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën
Terug naar overzicht

TOP 5 | Netflix & Chill

woensdag, 27 januari 2021

Wat doe jij het liefst tijdens de avondklok? Lekker chillen in jouw chill outfit met je favoriete Netflix serie natuurlijk! Check hier onze favoriete Netflix toppers die jij niet mag missen.


1. Fate: The Winx Saga
Deze serie is een remake van de jeugdserie Winx Club, wie kent hem niet! 😉 Deze nieuwe variant is zeker niet geschikt voor jeugd, maar perfect om je avond een tikkeltje magische spanning te geven!

2. Lupin
Dé Franse misdaad serie waar iedereen het over heeft! Ben jij fan van de Franse taal en houd je van doordachte wraak series, dan mag je Lupin zeker niet missen!

3. Bridgerton
De naam van deze serie laat al blijken dat dit een serie is met een hoofdrolspeler die van adel is. Verschillende schandalen komen naar buiten, wat voor een echte gossip drama zorgt! Wie houd er nu niet van een beetje drama 😉

4. Outsite The Wire
Ga jij liever voor een film in plaats van een lange serie? Hier draait het om een dronepiloot die voor straf naar een dodelijke gemilitariseerde zone wordt gestuurd. Daar moet hij in samenwerking met een robot zo snel mogelijk weer uit komen! Spannend!

5. The Queen’s Gambit
The Queen’s Gambit gaat over een doorsnee meisje die in een weeshuis woont, maar een natuurtalent heeft voor schaken. Als ze dit op hoog niveau wil spelen moet ze alles geven… Ze vlucht hierdoor in alcohol en drugs, dat brengt natuurlijk de nodige problemen met zich mee.

Om lekker te kunnen chillen heb je natuurlijk ook de perfecte outfit hiervoor nodig. Vervang jouw oude trainingspak voor een hippe chill outfit van bijvoorbeeld Nike of Nikkie! Zo heb jij ’s avonds op de bank na negen uur zelfs stijl!