Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Levertijd 1-2 werkdagen
Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën
Terug naar overzicht

Run On Clouds! | On Running is verkrijgbaar bij Intersport Twinsport

vrijdag, 26 maart 2021

Run On Clouds oftewel hardlopen alsof elke stap voelt als het landen op de wolken. Dat klinkt als een fijn gevoel toch? En precies dat gevoel geeft On Running jou met de collectie hardloopschoenen die wij aanbieden.

Het Zwitserse merk On is ontstaan en groot geworden in de Alpen. In 2020 begonnen 3 vrienden het bedrijf met één doel voor ogen: een nieuwe hardloopsensatie ontwikkelen. De grootste passie van de oprichters is nog altijd om producten te ontwikkelen die presteren op een hoog niveau, maar die ook de drager een uniek hardloopgevoel geeft. Dit heeft ervoor gezorgd dat het merk snel is gegroeid.

De technologie die On gebruikt in hun schoenen is uniek en nieuw voor veel hardlopers. Ze noemen dit CloudTec. Het schuim van de schoen is ook alleen bij On te vinden. De CloudTec is in Zwitserland ontworpen voor prestaties en zorgt voor een unieke hardloopbeleving, evenals comfort en bruikbaarheid. 

De kussentjes aan de onderkant van alle On-schoenen heten "Clouds" (Engels voor "wolken"), vandaar de slogan van het bedrijf ‘Run on clouds’. Deze Clouds zijn ontworpen om voor zachte landingen en explosieve starts te zorgen. On is het eerste hardloopmerk dat alleen demping biedt wanneer jij het nodig hebt, door een uniek dempingspatroon te maken voor je voetlanding. 

De Clouds bieden ook horizontale en verticale schokdemping. Ze laten je op comfortabele wijze op tempo komen door te reageren op de individuele beweging van je voet. Bij de landing vergrendelen de Clouds zich stevig om een solide basis te bieden voor een krachtige afzet. 


Naast het dempingsysteem hebben alle On-schoenen het zogenaamde Speedboard. Dit dient als een steun om een efficiënte rollende pas te creëren en ook om de energie van je voeten in te zetten voor maximale prestaties. Het Speedboard is ingebouwd in de tussenzool en is ontworpen naar het specifiek gebruik van de schoen. Bijvoorbeeld: in een meer reactieve schoen die wordt gebruikt voor wedstrijden, is het Speedboard ontworpen voor snelheid en responsiviteit, terwijl in een meer ondersteunende schoen zal het Speedboard in het algemeen dikker en meer dempend zijn. 

Tot slot gebruikt On een superfoam, genaamd Helion in bijna al zijn schoenen. Helion is een schuimdemping die het allemaal aan kan. Geavanceerde productiemethodes fuseren stijvere schuimelementen met zachtere delen, om voor een uniek gevoel te zorgen. Helion is lichtgewicht en zorgt voor veel energierendement, en hij is responsief maar toch beschermend. Helion is ook duurzaam. Hij is ook bestand tegen temperatuurwisselingen, voor hoge prestaties het hele jaar door. 

Ben jij benieuwd naar de verschillende modellen en kleuren van On Running? Klik dan hier en bekijk de gehele collectie in onze webshop! Wil je liever de schoenen passen, voelen en ervaren in een van onze winkels? Dat kan natuurlijk ook! Kom langs en wij laten je ervaren wat deze schoenen nou zo uniek maakt!