Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Levertijd 1-2 werkdagen
Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën
Terug naar overzicht

Wat voor type sporter ben jij?

maandag, 31 mei 2021

Ben jij een sporter die zo af en toe je sportkleding uit de kast haalt en er het beste van maakt of ben jij een échte prof? Sport jij in het ene seizoen meer dan in het andere seizoen of neem jij het sporten vooral niet te serieus? Wat voor type sporter ben jij? Ontdek het hier!


Alleen sporten wanneer je daar zin in hebt? Lekker doen! Jij bent van mening dat sporten vooral geen verplichting moet zijn. Het is voor jou een uitlaatklep of ontspanning na een lange dag, dus als je er even geen behoefte aan hebt moet je dat ook zeker niet doen. Voor jezelf, maar ook voor je lichaam en gezondheid is het misschien wel fijn om soms wat meer routinematig te sporten. Voor de een werkt zo af en toe sporten beter en de ander heeft echt een routine gericht schema nodig, dat is heel natuurlijk. Het gaat er voornamelijk om dat je sportsessie waarde heeft en écht werkt. Ga jij sporten, maar ben je daar eigenlijk fysiek en mentaal niet ready voor? Dan is er een grote kans dat je sportsessie niet echt veel heeft gewerkt, dat is zonde toch? Sport vooral wanneer jij je daar prettig bij voelt. Die te gekke sportoutfit kun je natuurlijk ook gewoon gebruiken tijdens een heerlijke wandeling in de zon, dat is ook beweging!

Heb jij het liefst in de zomer een fit lichaam en maakt het je in de winter niet zo uit? Dan ben je zeker weten een seizoenssporter. Je bent een fanatieke sporter in de winter om ervoor te zorgen dat je in de zomer kunt genieten van een heerlijke BBQ en veel zomerse drankjes. In de zomermaanden stop jij je sportoutfit ver weg achter in de kast en geniet je vooral van het lekkere weer. In de winter daarentegen ben je fanatiek met sporten en heb je maar een doel: strak en afgetraind shinen op dat zomerse strand!


Sporten is leuk, maar je neemt het vooral niet te serieus. Als het niet uitkomt of je hebt geen zin dan kies jij liever voor een avondje Netflixen op de bank. Jij bent van mening dat sporten vooral leuk moet zijn en het wordt nog leuker als je samen met je sportmaatje naar de sportschool kunt gaan. Jij en je buddy gebruiken die tijd in de sportschool natuurlijk ook om bij te praten over het afgelopen weekend én om meteen plannen te maken voor het volgende weekend, multitasking noem je dat!


Een échte diehard, zo kun jij jezelf zeker wel noemen. Je traint fanatiek, let goed op je eetschema en je probeert altijd je eigen record te verbreken. Daar werk je natuurlijk ook hard voor, iedere dag ben je wel bezig met sport en je slaat zeker geen training over. Tijdens een simpel spelletje ben je diegene die het meest fanatiek is en het woord ‘’verliezen’’ staat niet in je woordenboek. Work it out topper!