Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën

Padel

417 Producten gevonden
Filteren
Filteren
417 Producten gevonden | Naar boven
  • van 18

Padel

Padel is helemaal upcoming. Bij Intersport Twinsport kun je jouw padel uitrusting helemaal compleet maken en de game kan beginnen! Padelrackets zijn in verschillende prijscategorieën beschikbaar in onze webshop. Vele verschillende merken maken hierin ons aanbod groot, denk aan Dunlop, Wilson en Head. Als je een echte padel fanaat bent moet jouw favoriete racket hier wel tussen zitten! De ballen die gebruikt worden tijdens padel zijn bijna identiek aan tennisballen. Echter zit er toch een duidelijk verschil in. Padel ballen zijn lichter en kleiner, hierdoor zijn ze trager dan een doorsnee tennisbal.

Padel outfit kopen bij Intersport Twinsport

Het is natuurlijk zeer belangrijk om comfortabel de baan op te gaan, zodat jij jouw spel kan winnen! Daarvoor bent u bij Intersport Twinsport natuurlijk ook aan het juiste adres. Vele merken zoals, Nike, adidas, Sjeng Sports & Rukka bieden een breed assortiment met vele keuzes voor dames en heren. De juiste technieken waarmee de kleding is opgebouwd, zorgen voor een fijne en vooral comfortabele wedstrijd.

Alles over Padelrackets

De rackets voor padel zijn vaak gemaakt van grafiet, anders van carbon of fiber. Ze bevatten en ongelimiteerd aantal gaten en een koord waarmee de speler het racket aan zijn pols kan binden. Dit zorgt ervoor dat het racket niet onverwachts in de rondte vliegt. 😉 Om het juiste padelracket voor jou te bepalen, is het van belang dat je je niveau bepaald. Onder andere aan de hand van het gaatjespatroon op het racket wordt het niveau bepaald. Als de gaten zeer recht naast elkaar staan, is het een beginnersracket. Staan de gaten in een V-vorm? Dan is het een gemiddeld/allround racket. Hoe scherper de gaatjes in het padelracket staan hoe gevorderder het racket is. Gaten die in een spitse diamantvorm staan zijn perfect voor gevorderden. Daarbij is het ook belangrijk om op de vorm van het racket zelf te letten. Een rond racket is voor beginners en een diamantracket is voor gevorderden. Daar tussen in bevinden de ‘waterdruppel’ rackets zich, deze zijn perfect voor een gemiddelde speler.