Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën
Running

Running

942 Producten gevonden
Filteren
Filteren
942 Producten gevonden | Naar boven
  • van 40

Running

Hardlopen is een populaire sport onder Nederlands. Het gemakkelijke van hardlopen is dat het altijd en overal kan, mits jij de juiste spullen ter beschikking hebt. Bij Intersport Twinsport kan jij alle benodigdheden vinden voor het hardlopen. Hardloopschoenen, kleding en een brede keuze aan accessoires maken hardlopen voor jouw gemakkelijk en leuk.

Jouw ideale hardloopkleding set

Om het hardlopen voor jou zo comfortabel mogelijk te maken heb jij de perfecte kleding nodig. De juiste kleding is afhankelijk van de weersomstandigheden en persoonlijke voorkeuren. Loop jij vooral veel hard in de winter? Dan is het belangrijk om een goede hardloopjas aan te schaffen om boven jouw outfit te dragen. Daarnaast is het in de winter verstandig om lange tights te dragen, net als handschoenen en eventueel een muts. Jij zult gegarandeerd slagen in het samenstellen van jouw ideale hardloopkleding set bij Intersport Twinsport. De meeste kledingstukken zijn voorzien van reflecterende elementen om jou meer veiligheid te garanderen wanneer jij in het donker loopt. Opvallen is belangrijk voor hardlopers om opgemerkt te worden in het verkeer.


Hardloopschoenen van bekende merken

Bij Intersport Twinsport zijn hardloopschoenen van merken als Nike, Adidas, New Balance, Saucony, Asics en Brooks. Deze merken bieden de nieuwste technologieën op het gebied van hardlopen. Het kiezen van de juiste hardloopschoen blijft erg persoonlijk. De manier van lopen is bepalend voor het type schoen dat jij nodig hebt. Laat de ideale schoen voor jou uitzoeken in één van onze winkels. Het ‘Fit for Feet’ systeem in onze winkels meet de perfecte maat voor jou aan.


Hardlopen met behulp van accessoires

Ben jij benieuwd wat je precies presteert tijdens het hardlopen? Met een hartslagmeter kan jij precies bijhouden wat jouw hartslag geweest is tijdens het rennen. De gegevens die een hartslagmeter registreert kunnen jou helpen met het behalen van jouw doelen omdat jij kan zien waar voor jou de winst te behalen is. Niet alleen hartslagmeters kunnen jou helpen met het verhogen van je niveau. Compressiesokken zijn een ander voorbeeld van accessoires die jou kunnen helpen met hardlopen. Deze sokken verlichten de druk op jouw spieren waardoor je langer door kan gaan met hardlopen.