Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën
Accessoires

Accessoires

149 Producten gevonden
Filteren
Filteren
Asics
Asics 14 3013A147-014
€ 19,99 voor € 14,00
149 Producten gevonden | Naar boven
  • van 7

Hardloop Accessoires

Om te kunnen hardlopen heb je in eerste instantie natuurlijk hardloopschoenen en hardloopkleding nodig. Maar om wat extra’s toe te voegen aan jouw hardloopervaring heeft Intersport Twinsport een aantal accessoires in het assortiment opgenomen. Wil jij ook graag ’s avonds hardlopen en goed gezien worden, dan heeft Intersport Twinsport een groot aantal producten die ervoor zorgen dat jij opvalt tijdens het hardlopen in het donker. Verschillende soorten hardloopverlichting en reflectoren voorkomen dat jij over het hoofd gezien wordt. LED verlichtingen kunnen worden aangebracht om jouw polsen, enkels en hoofd. Loop jij graag met je eigen muziek aan? Dan kan je ervoor kiezen om je smartphone in een smartphone houder mee te dragen. Hierdoor heb jij al je favoriete muziek bij de hand en zal je extra gemotiveerd hardlopen.

Hartslagmeters kopen bij Intersport Twinsport

Intersport Twinsport biedt jou een brede keuze aan onder anderen Polar hartslagmeters. Met deze hartslagmeters kan jij je prestaties tijdens het hardlopen bijhouden. Door de gegevens met Bluetooth te synchroniseren kan jij zien of je vorderingen maakt met je hardloopprestaties. Tijdens het hardlopen kan jij via je horloge bijhouden hoe het gaat met je hartslag. Ideaal voor iedereen die een bepaalde hartslag aan wil houden tijdens het hardlopen, of het beoefenen van een andere sport. Ook de tijd is goed bij te houden met deze horloges, hierdoor weet jij altijd of je goed op schema ligt.

Drinkgordels

Het lopen van lange afstanden wordt vaak lastiger als jij last hebt van een gebrek aan water. Hiervoor zijn drinkgordels uitgevonden. Kleine waterflesjes kunnen gedragen worden in deze gordels zodat jij altijd kan drinken onderweg. Daarnaast vormen de kleine flesjes geen belemmering tijdens het rennen. Merken als Nike en Flipbelt hebben handige hardloopriemen ontworpen. Ook grote bidons en drinkbekers zijn te koop, om de dorst te lessen.

Accessoires kopen bij Intersport Twinsport

Koop alles wat jij nodig hebt om veilig en fijn hard te lopen bij Intersport Twinsport. Het brede assortiment biedt alle mogelijkheden en samen met de aanschaf van hardloopschoenen en hardloopkleding heb jij zo een hele outfit samengesteld. Bestel jouw artikelen gemakkelijk en snel online of ga langs in één van onze winkels voor advies op maat.