Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën

Hartslagmeters

32 Producten gevonden
Filteren
Filteren
32 Producten gevonden | Naar boven

Hartslagmeters

Hartslagmeters worden steeds populairder bij sporters om te kunnen meten wat hun prestaties precies zijn. Door je hartslag te meten kan jij er precies achter komen waar je sterke en zwakke punten liggen tijdens je training. Topsporters maken hier ook veel gebruik van om te kunnen presteren op het allerhoogste niveau. Niet alleen hardlopers maken tegenwoordig gebruik van hartslagmeters. In elke sport worden deze hartslagmeters steeds vaker gebruikt op professioneel niveau om trainingsprestaties te kunnen meten en analyseren. Met een van de hartslagmeters op deze pagina kan jij zelf je trainingen gaan analyseren en zo het maximale uit jezelf halen, ongeacht de sport die je beoefend. 

Hardlopen met een hartslagmeter om

Om je hardloopprestaties te verbeteren kan jij gebruik maken van een hartslagmeter. Deze hartslagmeters bestaan meestal uit een band, voor om de borst, en een horloge waar alle gegevens op te zien zijn. Andere hartslagmeters kunnen via een app gekoppeld worden aan je telefoon, waardoor alles vastgelegd wordt. Uit deze gegevens kan jij opmaken hoe het met je conditie zit en waar je verbeterpunten liggen. 

Hartslagmeters kopen bij Intersport Twinsport

Intersport Twinsport heeft een brede keuze aan hartslagmeters van bijvoorbeeld Polar. Hoge kwaliteit hartslagmeters voor een scherpe prijs! Bestel nu de ideale hartslagmeter voor jezelf en zie welke progressie jij doormaakt. Profiteer van aanbiedingen op onze hartslagmeters en koop zo voordelig en snel een hartslagmeter online.