Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën

Hardloopkleding

570 Producten gevonden
Filteren
Filteren
570 Producten gevonden | Naar boven
  • van 24

Hardloopkleding

Om fijn te kunnen hardlopen heb jij de juiste kleding nodig waar jij je prettig in voelt. Het type hardloopkleding dat jij aantrekt is vaak afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij Intersport Twinsport zijn alle combinaties mogelijk wat betreft onder en bovenkleding. Ook zijn er volledige hardloopsets opgenomen in het assortiment. Een belangrijk aspect van hardloopkleding is dat de stof licht en ademend is. Hierdoor zal jij zo min mogelijk belemmert worden tijdens het hardlopen.

Hardloopkleding voor in de winter

Hardlopen is natuurlijk een sport die jij het liefst beoefent met mooi weer en zachte omstandigheden. Soms is het echter niet anders dan dat je naar buiten moet in mindere omstandigheden. Om jezelf goed te wapenen tegen kou en regen is onderkleding erg belangrijk. In onze thermokleding categorie vind jij alle thermokleding die jou warm houdt tijdens het hardlopen in de zwaarste omstandigheden. Thermokleding heeft als eigenschap dat het snel vocht opneemt en afvoert, waardoor jij droog en warm blijft. Daarnaast is het belangrijk om een goede waterdichte hardloopjas te hebben. Deze jassen voorkomen dat je bovenkleding nat wordt, waardoor het rennen zwaarder wordt.

Hardloopkleding van bekende merken

In het assortiment van Intersport Twinsport kunnen merken als Asics, Nike, Adidas, Craft en Under Armour uiteraard niet ontbreken. Craft is een merk dat zich specialiseert in sportkleding en voornamelijk thermokleding. Andere merken die zich specialiseren op het gebied van hardlopen zijn Falke, X-Socks en CEP. Deze merken zijn vooral bekend van hun hardloopsokken, wat sokken zonder naad zijn.

Compressiekousen kopen bij Intersport Twinsport

Van X-Socks en CEP heeft Intersport Twinsport compressiekousen in het assortiment. Het dragen van compressiekousen zorgt ervoor dat de doorbloeding verbetert en dit zorgt ervoor dat jij soepeler loopt. Compressiekousen gaan bij sporten krampverschijnselen tegen en bieden extra demping voor de spieren tijdens het rennen en springen.