Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Op werkdagen voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën

Hardloopschoenen heren

57 Producten gevonden
Filteren
Filteren
adidas
adidas Run90s EG8654
€ 89,99 voor € 59,99
57 Producten gevonden | Naar boven

Hardloopschoenen heren

Hardloopschoenen kunnen van grote invloed zijn op jouw hardloopprestaties. Jouw manier van lopen is bepalend voor het paar schoenen dat jij nodig hebt. Vaak hebben hardlopers merk en modelvoorkeur, omdat zij al ervaring hebben met een bepaald model van een bepaald merk. 

Advies en tips over hardloopschoenen

Voor advies en tips kan je altijd terecht bij 1 van onze hardloop experts in de winkel. Daarnaast heeft Intersport Twinsport in de winkels een feetscan staan. Via deze scan kunnen de experts testen welk soort schoenen jij nodig hebt en een loopanalyse kan bepalen hoe het zit met jouw pronatie. De vraag is of jij overproneert, onderproneert of een neutrale pronatie hebt. Bij overproneren komt je voet met de buitenkant van de hiel op de grond. Bij onderproneren komt je voet met de binnenkant van de hiel op de grond en bij neutraal dan komt je voet vlak neer. Anti-pronatie schoenen kunnen onder- of overpronatie corrigeren. Zorg er daarnaast voor dat jij niet te lang op hetzelfde paar schoenen blijft lopen. De demping van schoenen kan verminderen naarmate deze te veel gebruikt zijn. Dit kan na verloop van tijd blessures opleveren.

Hardloopschoenen van bekende merken

De bekendste merken zijn in het assortiment van Intersport Twinsport te vinden. Merken als Brooks, Asics, Saucony, Nike en Adidas zijn met voldoende modellen vertegenwoordigd. Ben jij trouw aan je merk en model? Dan kan je dit model vast, of een vergelijkbare vast en zeker vinden in het brede assortiment van Intersport Twinsport. Het online bestellen van hardloopschoenen is erg gemakkelijk, zeker als jij je ideale maat al weet. Zorg ervoor dat je hardloopschoen altijd een half maatje groter is, omdat je voeten uitzetten tijdens het hardlopen.