Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Levertijd 1-2 werkdagen
Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën

Tennis

641 Producten gevonden
Filteren
Filteren
Head
Head Radical S 2021 234131
€ 209,99 voor € 179,99
641 Producten gevonden | Naar boven
  • van 27

Tennis

Alles wat jij nodig hebt om te kunnen tennissen kan jij vinden bij Intersport Twinsport. Tennissers moeten het maximale uit hun spel kunnen halen en daarvoor zijn de juiste spullen belangrijk. Je moet je prettig voelen in de kleding die jij draagt en daarnaast ook met het racket dat jij gebruikt. Daarnaast zijn diverse accessoires te vinden, van tennisballen en tennistassen tot zweetbanden, grips en snaren.

Alles over tennisrackets

Tennisrackets die jij online besteld bij Intersport Twinsport worden altijd bespannen geleverd. Hoe kom jij erachter wat jouw ideale racket is? Op onze tennisracket pagina, kan jij de opdeling zien tussen recreatie & allround-, competitie-, tour- en juniorrackets. Zoek in de categorie waar jij jezelf in schaart naar het voor jou geschikte racket. Daarnaast is het type spel dat jij speelt bepalend voor het type racket dat jij moet hebben. De mogelijkheid om rackets te testen is voor spelers erg belangrijk. Pas als jij met een racket gespeeld hebt weet jij of het racket bij je past. Voor meer informatie hierover en over tennisrackets in het algemeen kunt u bij de experts in onze winkels terecht.


Tennisschoenen en kleding kopen bij Intersport Twinsport

Intersport Twinsport heeft de nieuwste en beste tenniskleding en schoenen om jou de beste uitstraling te geven op de baan. Grote merken als Nike, Adidas, Sjeng, Asics en Björn Borg zijn allen in het assortiment te vinden. Deze merken bieden de hoogste kwaliteit tenniskleding en Intersport Twinsport biedt dit voor een zo scherp mogelijke prijs. Schoenen zijn te verkrijgen van verschillende merken en in verschillende soorten. De ondergrond waar jij op speelt bepaalt het type schoen dat jij moet hebben, gravel, gras, indoor of omicourt zijn de keuzes. Profiteer van leuke aanbiedingen en koop zo voordeling mogelijk jouw hele outfit bij elkaar!