Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën

Tenniskleding

281 Producten gevonden
Filteren
Filteren
281 Producten gevonden | Naar boven
  • van 12

Tenniskleding

Intersport Twinsport heeft een uitgebreid assortiment wat tenniskleding betreft. Alles wat nodig is om tennis te kunnen beoefenen is zowel online als in onze winkels te vinden. Producten van bekende merken als Nike, Adidas, Sjeng, Asics, Björn Borg en vele anderen kunnen uiteraard niet ontbreken.

Tenniskleding voor dames, heren en kinderen

In de categorie tenniskleding zijn bij Intersport Twinsport allerlei verschillende productsoorten te vinden. Als bovenstuk heb jij de keuze voor een shirt of een polo. Of voor de dames een tanktop, als jij jezelf vrijer voelt in je spel zonder mouwen. Daarnaast hebben dames de keuze tussen shorts en rokjes om in te tennissen. Deze shorts en rokjes hebben de mogelijkheid om ballen in op te bergen, dit maakt het spel een stuk vlotter. Heren spelen hun rally's het liefst in een tennisshort, in combinatie met een polo of shirt. Tenniskleding heeft vaak ook een UV-afstotende werking, omdat er vaak getennist wordt in zonnige omstandigheden. Ook trainingspakken voor tennis zijn te koop bij Intersport Twinsport. Combineer trainingsjassen en vesten met lange trainingsbroeken om een compleet pak te bestellen.

Tenniskleding online bestellen bij Intersport Twinsport

Het volledige tenniskledingassortiment is online te vinden en te bestellen. Tenniskleding kan eenvoudig online besteld worden bij Intersport Twinsport. Wanneer jij dit voor 16.00 doet heb jij het de volgende dag nog in huis! Ook teambestellingen voor tennis kunnen online gedaan worden via onze teamwearpagina, waar je kan profiteren van kortingen voor je gehele team. Kortom een goedkope manier om tenniskleding te regelen voor jouw hele tennisteam!