Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Levertijd 1-2 werkdagen
Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën

Competitierackets

3 Producten gevonden
Filteren
Filteren
3 Producten gevonden | Naar boven

Competitie rackets

Intersport Twinsport heeft een breed assortiment van tennisrackets. Profiteer van aanbiedingen op de beste competitierackets. Kies het ideale racket voor jouw spel waardoor jij het maximale uit je spel haalt. 

Welk tennisracket heb ik nodig?

Het ideale tennisracket voor jou is afhankelijk van een aantal factoren. Het spel dat jij wil spelen is bepalend voor welk type racket jij moet hebben. Ben jij bijvoorbeeld iemand die veel op kracht speelt, of liever veel met spin? Zoek het racket uit dat het beste bij jouw speelstijl past. Ook niveau van je spel en gripmaat zijn belangrijk in het bepalen van jouw ideale racket. Bij Intersport Twinsport zijn tennisrackets verkrijgbaar voor allround & recreatieve spelers, tour spelers en competitie spelers. Voor advies over tennisrackets kan je altijd terecht bij onze experts in één van onze winkels. De mogelijkheid om rackets te testen kan ook worden toegelicht in onze winkels.

Competitie tennisrackets kopen van bekende merken

De beste merken zijn te vinden in het assortiment van Intersport Twinsport. Competitierackets van merken als Babolat, Wilson, Prince, Head, Yonex en Dunlop zorgen ervoor dat jij jouw competitie domineert. De hoogste kwaliteit tennisrackets zijn belangrijk om het maximale uit je spel te kunnen halen.

Competitie rackets laten bespannen

Uiteraard speel jij jouw beste spel met jouw ideale bespanning in je racket. Bespannen is mogelijk in één van onze winkels. Neem contact op met de desbetreffende winkel indien je van tevoren meer wil komen te weten over het bespannen.