Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Levertijd 1-2 werkdagen
Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën

Senior tennisrackets

56 Producten gevonden
Filteren
Filteren
Head
Head Radical S 2021 234131
€ 209,99 voor € 179,99
56 Producten gevonden | Naar boven

Senior Tennisrackets

Intersport Twinsport heeft tennisrackets voor alle senior type tennissers. Van allround tennisser tot tourspelers, iedereen kan het perfecte racket voor zichzelf vinden. Het belangrijkste voor een tennisser is natuurlijk dat zijn of haar racket perfect bij het spel dat diegene speelt past. Naarmate jij beter wordt in het spelletje zal ook jouw racketkeuze veranderen, dus zorg ervoor dat je altijd met het juiste racket blijft spelen om het maximale uit jouw spel te halen.

Welk tennisracket moet ik kiezen?

De keuze voor het juiste tennisracket voor jou is afhankelijk van een aantal factoren. Het type speler dat jij bent is medebepalend. Verschillende rackets passen bij verschillende speelstijlen. Hierbij is het belangrijk om voor jezelf de afweging te maken of jij een speler bent die graag op controle speelt, of met veel power, of heel veel spin in je spel legt. Spelers die op een competitie of tour niveau spelen zullen meer baat hebben bij een zwaarder racket. Zwaardere rackets kunnen meer kracht genereren, maar zijn ook lastiger te controleren. Voor ervaren tennissers moet het controleren van een zwaarder racket echter geen probleem zijn. Speel jij liever op een recreatief niveau? Kies dan voor een wat lichtere variant met een groter blad. Een groter blad zorgt ervoor dat de ‘sweet spot voor jou een stuk groter is waardoor jij de ballen gemakkelijker goed raakt. 

Tennisracket laten bespannen bij Intersport Twinsport

Is het frame van jouw racket nog in orde, maar zijn de snaren aan vervanging toe? Laat jouw racket dan bespannen in één van onze winkels. Onze experts kunnen u adviseren welke bespanning het beste bij u past en u verder begeleiden in uw keuze. 

Senior tennisrackets in de aanbieding

Profiteer nu van één van onze aanbiedingen en koop 2 rackets voor een gereduceerde combinatieprijs. Bespaar op deze manier snel op jouw favoriete tennisracket en koop meteen voor een langere tijd in. Daarnaast zijn andere tennisrackets ook vaak in de aanbieding, waardoor jij altijd voor een scherpte prijs je rackets kan kopen.