Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën

Gravel tennisschoenen

95 Producten gevonden
Filteren
Filteren
95 Producten gevonden | Naar boven
  • van 4

Gravel tennisschoenen

Voor het spelen op gravel is vooral grip erg belangrijk. Omdat de ondergrond meegeeft en glijdt is het belangrijk om voldoende profiel onder je schoenen te hebben zodat jij niet wegglijdt. De juiste schoen voor de juiste ondergrond is belangrijk om het maximale uit jouw spel te halen. Door de grote druk die op de schoenen komt worden deze schoenen vaak verstevigd rond de zool. Slijtvaste neuzen zorgen ervoor dat jij over de ondergrond kunt schaven zonder dat dit veel schade toebrengt aan je schoenen. 

Waar moet een goede tennisschoen aan voldoen?

Tennisschoenen moeten jou ondersteuning bieden op de ondergrond waar jij veel op speelt. Schoenen moeten met je meewerken op de ondergrond en hiervoor is de juiste zool cruciaal. Gravelschoenen hebben een grover profiel waardoor deze beter samenwerkt met de gravelkorrels. Een schoen met een plat profiel zal er op een gravelbaan voor zorgen dat jij constant wegglijdt. Daarnaast moeten tennisschoenen zowel demping als ondersteuning bieden. Tijdens tennissen wordt veel kracht gezet op de schoenen, waardoor het belangrijk is dat deze voldoende ondersteuning biedt zodat jij niet door je enkel heengaat. Demping van de schoenen zorgt ervoor dat jij comfortabel kan blijven spelen en bewegen, ook als een partij lang duurt. Schoenen met goede demping zorgen ervoor dat jij de gehele lengte van de wedstrijd het optimale uit je spel haalt. 

Gravel tennisschoenen van bekende merken

In het assortiment van Intersport Twinsport zijn tennisschoenen van verschillende grote merken te vinden. Bijvoorbeeld merken als Adidas, Asics, K-Swiss en Nike. Met schoenen van deze merken kom jij altijd representatief de baan op. Bestel jouw ideale maat online en ontvang deze al de volgende dag in huis.