Categorieën

Trainingspakken

53 producten gevonden

53 producten gevonden |

Trainingspakken clubs en landen - Intersport Twinsport

Club trainingspakken zijn tegenwoordig helemaal in! Je kunt er in trainen, gewoon dragen als casual pak op zondag of het voor de wedstrijd aantrekken. Door de unieke kleuren, logo's en uitvoeringen is er voor iedereen een pak van zijn of haar favoriete club of land. Tijdens de Europese en Wereldkampioenschappen en de bijbehorende kwalificatiereeksen hebben de landen altijd hun unieke eigen combinaties en teamkleding. Wees er wel snel bij, want het kan dat de presentatiepakken snel uitverkocht raken. Je kunt van de volgende merken unieke clubkleding kopen. 

Nike

Nike kan als wereldmerk natuurlijk niet ontbreken als het om een samenwerkingsverband gaat met diverse clubs en landen. Onder andere ons eigen Nederland heeft een samenwerking wat betreft de Nike trainingspakken. Landen als Portugal, Frankrijk en Engeland hebben daarnaast ook unieke pakken en tenues. Maar er zijn natuurlijk ook een hoop clubs. Op de Nike trainingspakken van clubs pagina kom je onder andere de volgende clubs tegen.

Paris Saint Germain (PSG) 
Manchester City
FC Barcelona
AS Roma 
Inter Milan 

adidas

adidas is als het om voetbal trainingspakken gaat hét grootste merk ter wereld. Met wereldwijde sponsoring van de allergrootste clubs, worden de grootste deals gesloten. De door adidas gesponsorde clubs en landen zijn dan ook in grote getale bij Intersport Twinsport verkrijgbaar. Onder andere Spanje, België, Duitsland en Zweden laten hun pakken ontwerpen door adidas. Daarnaast zijn natuurlijk ook de grootste clubs voorzien. Op de adidas trainingspakken van clubs pagina kun je onder andere de volgende clubs kopen:

Real Madrid 
Ajax 
Bayern München
Manchester United 
Chelsea 
Juventus 
AC Milan 
Olympique Lyon 
Olympique Marseille

Puma

Puma heeft met grote clubs als Arsenal en Borussia Dortmund een grote fanbase als het gaat om clubs met een fanatieke aanhang. Uiteraard kun je op onze Puma pagina terecht voor deze varianten, maar er is meer! Zo zijn er ook outfits van landen als Italië. De volgende teamkleding vind je op de Puma trainingspakken van clubs pagina. 

Borussia Dortmund 
Arsenal 

Umbro

Umbro heeft zich verbonden aan onze zuidelijke trots PSV. De PSV trainingspakken zijn sinds de prestaties in de Champions League van afgelopen jaar razend populair!  PSV Presentatiepakken voor heren en kinderen zijn helemaal hot! Maar dat is niet de enige club die bij ons verkrijgbaar is. Ook Premier League sensatie West Ham United heeft een samenwerking met Umbro. Op de Umbro trainingspakken pagina vind je onder andere de volgende clubs:

PSV 
West Ham United 

New Balance

New Balance stort zich volledig op de voetbalmarkt en de trainingspakken mogen dan ook niet ontbreken. Met uithangbord Liverpool, de club met een wereldwijd grote fanbase, zijn ze veel in beeld. De Liverpool presentatiepakken worden dan ook ieder jaar weer in een nieuw jasje gestoken. Op zoek naar een Liverpool pak? Ga dan snel naar de New Balance pagina.