Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Categorieën

Trainingspakken

13 Producten gevonden
Filteren
Filteren
13 Producten gevonden | Naar boven

Replica Trainingspakken | Intersport Twinsport

Club trainingspakken zijn tegenwoordig helemaal in! Je kunt er in trainen, gewoon dragen als casual pak op zondag of het voor de wedstrijd aantrekken. Door de unieke kleuren, logo's en uitvoeringen is er voor iedereen een pak van zijn of haar favoriete club of land. Tijdens de Europese en Wereldkampioenschappen en de bijbehorende kwalificatiereeksen hebben de landen altijd hun unieke eigen combinaties en teamkleding. Wees er wel snel bij, want het kan dat de presentatiepakken snel uitverkocht raken. Je kunt van de volgende merken unieke clubkleding kopen. 

Nike

Nike kan als wereldmerk natuurlijk niet ontbreken als het om een samenwerkingsverband gaat met diverse clubs. De grootste clubs van over de hele wereld komen in het assortiment van Intersport Twinsport voor. Wat trainingspakken van profclubs betreft is Nike al jaren een toonaangevend merk. Zo zijn er pakken ontwikkeld met strakke broekspijpen en een strak jack, waardoor deze pakken nog professioneler ogen. Clubs als FC Barcelona, PSG, Chelsea, Tottenham Hotspur en Atletico Madrid.

adidas

adidas is als het om voetbal trainingspakken gaat hét grootste merk ter wereld. Met wereldwijde sponsoring van de allergrootste clubs, worden de grootste deals gesloten. De door adidas gesponsorde clubs en landen zijn dan ook in grote getale bij Intersport Twinsport verkrijgbaar. Onder andere Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Ajax en Juventus worden gesponsord door adidas. Op de Adidas trainingspakken van clubs pagina kan je al deze pakken vinden.

Puma

Puma heeft met grote clubs als Arsenal en Borussia Dortmund een grote fanbase als het gaat om clubs met een fanatieke aanhang. Uiteraard kun je op onze Puma pagina terecht voor deze varianten. De Puma pakken zijn stijlvol vormgegeven en zijn hierdoor weer anders dan die van Nike of adidas.