Categorieën
Trainingspakken

Trainingspakken

24 Producten gevonden
Filteren
Filteren
Adidas
Adidas Tentro Kn Ts CE0024
50% korting op 2e artikel € 59,99
Puma
Puma TRG Poly Trainingspak 655353-0003
50% korting op 2e artikel € 64,99
Nike
Nike Dry Squad Trainingspak 859281-010
50% korting op 2e artikel € 89,99
Adidas
Adidas Woven Light Track Suit BK4103
50% korting op 2e artikel € 59,99
24 Producten gevonden | Naar boven

Voetbal Trainingspakken | Intersport Twinsport

Trainingspakken worden in elke sport gebruikt en dus ook bij voetbal. Ideaal om te dragen tijdens de warming-up of cooling-down. Onder dit trainingspak kan je gemakkelijk je wedstrijd- of sportkleding dragen. Het aantrekken en uittrekken van deze pakken wordt gemakkelijk gemaakt door een rits in het bovenstuk en vaak een rits bij de uiteinden van de broekspijp. Ook in het dagelijks leven worden trainingspakken steeds vaker gedragen. 

Goedkope trainingspakken bij Intersport Twinsport

Trainingspakken worden bij Intersport Twinsport altijd voor de laagst mogelijke prijs aangeboden. Ben jij op zoek naar een trainingspak van merken als Nike, Adidas of Hummel? Deze merken zijn op deze pagina te vinden en te koop. Ook voor trainingspakken van de grootste clubs van de wereld kan jij bij Intersport Twinsport terecht. FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Chelsea, Bayen München en nog vele anderen zijn in het assortiment te vinden.

Trainingspakken online bestellen

Nu gemakkelijk online te bestellen en snel geleverd. Als jij voor 4 uur je trainingspak besteld, dan heb jij deze de volgende dag al in huis. Daarnaast worden bestellingen boven de €50 gratis bij je thuis bezorgd. Om je complete voetbaloutfit compleet te maken kan je een kijkje nemen bij alle voetbalkleding van Intersport Twinsport.