Categorieën
Badslippers

Badslippers

22 Producten gevonden
Filteren
Filteren
22 Producten gevonden | Naar boven

Badslippers | Intersport Twinsport

Badslippers zijn onmisbaar voor degene die aan een watersport doet. Deze slippers zijn niet alleen fijner om op te lopen dan op blote voeten, maar ook voor de hygiëne zijn slippers belangrijk. Bekende merken als Speedo, Nike, Hummel, Stanno en Adidas zijn te vinden in het assortiment van Intersport Twinsport. 

Adidas badslippers

De Adilette badslippers van Adidas zijn een populair model in de collectie van Intersport Twinsport. Deze slippers worden ook steeds meer in het dagelijks leven gebruikt en niet alleen in en rondom het zwembad. Het tijdloze ontwerp geeft de Adilette zijn uitstraling. Opvolgers van deze slipper zijn de Duramo Slide slippers, ook hier is het ontwerp van de Adilette in terug te zien.

Badslippers online bestellen bij Intersport Twinsport

Kies de juiste maat slipper en bestel deze gemakkelijk online. De maten van slippers en schoenen komen met elkaar overeen. Dit maakt het makkelijker voor jou om de juiste maat te vinden, als jij de juiste maat van een merk al weet. Als je op werkdagen besteld voor 16.00, dan wordt het de volgende dag bij je thuis bezorgt.