Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Levering binnen 1-2 werkdagen Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën

Onze vestigingen

Bekijk al onze winkels

Online sportwinkel

Wij zijn Intersport Twinsport; dé online sportwinkel van Nederland. Sport zit in ons bloed en stroomt door onze aderen. Wij ademen sport. Wij zijn er voor jou. Voor sporters, door sporters. Wij brengen jou de nieuwste sportproducten, zodat jij je favoriete sport kunt beleven, voelen en ademen. Als (online) sportzaak doen wij er alles aan om jou de producten aan te bieden waar jij behoefte aan hebt. Onze filosofie is simpel: Als sport leuk is, ga je het vaker doen en beleef je er meer plezier aan. Wij vormen als Intersport: 'The Heart of Sport'! Een breed assortiment topmerken en optimale klantenservice sluiten daar perfect op aan. Dan heb je namelijk meer dan één keuze voor het kopen van je sportartikelen om een goede afweging te maken.

Intersport Online Shop

Met 18 eigen sportzaken kan één van onze sportspecialisten je altijd voorzien van het juiste advies op het gebied van sportkleding, -accessoires en/of hardwaren. Ons aanbod uit de categorieën running, voetbal, tennis, fitness, hockey, wintersport, sneakers, outdoor en meer zorgt ervoor dat het product waar jij naar op zoek bent, altijd aanwezig is in één van onze sportwinkels. Koop je sportkleding online gemakkelijk en snel in onze webshop! Intersport Twinsport heeft onder andere een groot assortiment sportartikelen van de merken Nike, adidas, Speedo, Puma, Under Armour, Brunotti, Protest, Babolat, Falcon, Goldbergh, The North Face, Grays, Asics en nog veel meer. 

Bekijk alle merken van Intersport Twinsport!

Blog

7 TIPS | Behoud je motivatie tijdens het sporten

7 TIPS | Behoud je motivatie tijdens het sporten

Soms is het erg lastig om jezelf te blijven motiveren tijdens het sporten of bewegen. Om het echt vol te houden hebben wij 7 ideeën verzameld om het wel vol te houden.

Meer informatie
Laagste prijsgarantie op hardloopschoenen!

Laagste prijsgarantie op hardloopschoenen!

Vanaf nu hanteren wij de laagste prijs garantie op alle hardloopschoenen. Wij voeren diverse merken als Asics, Nike, Adidas, New Balance en Brooks. In onze winkels en online zullen wij altijd de laagste prijs hanteren. Hierbij vergelijken wij onze prijzen met die van concurrenten.

Meer informatie
TIPS | Voor een actievere leefstijl

TIPS | Voor een actievere leefstijl

Onderzoekers hebben onderzocht dat slechts dertig minuten matige tot redelijke inspanning per dag een positief resultaat geeft op jouw gezondheid. Dit is al voornamelijk van toepassing als je dagelijks veel uren achter een beeld doorbrengt. Meer dan de helft van de Nederlanders kijken op dagelijks niveau teveel naar een beeldscherm.

Meer informatie