Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Op werkdagen voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën

Blogs

STAY HOME, STAY FIT

Het corona virus heeft inmiddels al de regie in Nederland en dit zijn volgens het kabinet nog niet de laatste maatregelen. Voor de sporters onder ons was het al erg teleurstellend dat de meeste sportverenigingen niet meer open gingen in verband met dit virus. Begrijpelijk maar waar, de sportscholen moesten er ook aan geloven. Dat betekent dat je alleen nog maar je eigen sportschool kunt creëren, veilig thuis!
Meer informatie

Strijd voor gezondheid/immuniteit

De directie van de grootste sportketen van Nederland, Intersport Twinsport, stond voor een dilemma; alle winkels dicht vanwege het risico op besmetting, óf open blijven in deze tijd waarin gezond, fit en sterk blijven zó essentieel is.
Meer informatie

Corona maatregelen

Beste sportliefhebber, De gezondheid en veiligheid van jou en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom volgen wij alle adviezen van het RIVM en de WHO zorgvuldig op om verdere verspreiding van het virus tot een minimum te beperken.
Meer informatie

Don’t stop moving!

Komende weken verblijven de meeste mensen veel binnen en komen zij niet meer in publieke ruimtes. Sportscholen en verenigingen zullen het dus extra rustig ervaren. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je lekker kan blijven sporten en jezelf fit kan blijven voelen. Gelukkig is Intersport Twinsport er voor alle sporters die hun energie kwijt willen, in bijvoorbeeld een rondje hardlopen.
Meer informatie

adidas presenteert de SL20 hardloopschoenen

Vorige week waren wij aanwezig bij een running event van adidas. Het FEEL FAST FESTIVAL werd georganiseerd op een zeer unieke locatie, wat op dit moment ook nog eens de snelste locatie van Nederland is, het racecircuit in Zandvoort. De perfecte locatie om opzoek te gaan naar onze ‘personal best’ en de persoonlijke ‘Faster Than..’ quote te realiseren. 😉
Meer informatie

TIP | Sportapps

Tijdens het sporten is het vaak fijn om de statistieken bij te houden. Hierdoor weet je wat je de volgende keer moet verbeteren of waar je je op moet gaan focussen om je doelen te kunnen behalen. Hieronder benoemen we 4 sportapps die als best uit de test komen. 😊
Meer informatie

Carnaval X Intersport Twinsport

Ben jij een echte Carnaval fanaat? Ben jij dol op de krakende Carnavalsplaten en de hilarische outfits? Dan behoor jij dus tot de echte Carnaval liefhebbers. Bij Intersport Twinsport kun je terecht voor allerlei praktische kleding tijdens de Carnaval. Warm houden tijdens een Carnavalsoptocht is natuurlijk onwijs belangrijk, Intersport Twinsport kan hierin met jou meedenken! 😊
Meer informatie

The ♥ of Sport

Iedereen laat aankomende week zijn of haar liefde zien en wij gaan dat ook doen! Liefde kan je eigenlijk aan alles geven, denk aan mensen, omgeving, dieren maar ook sport! 😉 Wij doen vooral dat laatste. Elke dag weer proberen wij mensen mee te krijgen in onze liefde voor sport. Sport is iets waar je van kunt gaan houden en ieder op zijn eigen manier mag uitvoeren. De liefde voor sport is bij ons heel diep en zeer uitgebreid. Zie hieronder de meest geliefde sporten van onze klanten.♥
Meer informatie

Onze favoriete wintersportgerechten

Het wintersportseizoen is (gelukkig!) nog lang niet voorbij! Vele wintersporters gaan deze maand nog op vakantie naar de besneeuwde bergen en daarbij horen natuurlijk ook onderstaande gerechten. Hmmm lees hieronder onze favorieten en droom rustig weg over jouw wintersportvakantie.
Meer informatie

adidas released de DEMONSKIN

PREDATOR MUTATOR is de voetbalschoen met de spannendste uitstraling! De 258 stekels zorgen voor een gevaarlijke situatie op het veld. Spelers zijn nog nooit zo angstaanjagend geweest. Vanaf vandaag is de nieuwste adidas PREDATOR verkrijgbaar bij Intersport Twinsport!
Meer informatie