Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Categorieën

Blogs

Carnaval X Intersport Twinsport

Ben jij een echte Carnaval fanaat? Ben jij dol op de krakende Carnavalsplaten en de hilarische outfits? Dan behoor jij dus tot de echte Carnaval liefhebbers. Bij Intersport Twinsport kun je terecht voor allerlei praktische kleding tijdens de Carnaval. Warm houden tijdens een Carnavalsoptocht is natuurlijk onwijs belangrijk, Intersport Twinsport kan hierin met jou meedenken! 😊
Meer informatie

SALE | Stapelgekke korting bij Intersport Twinsport

Vanaf vandaag is het zover! De stapelkorting bij Intersport Twinsport zorgt voor complete gekte. De stapelkorting is namelijk geldig op alle ski-jassen en skibroeken, ideaal voor als je nog een wintersportvakantie op de planning hebt staan! 😊
Meer informatie

The ♥ of Sport

Iedereen laat aankomende week zijn of haar liefde zien en wij gaan dat ook doen! Liefde kan je eigenlijk aan alles geven, denk aan mensen, omgeving, dieren maar ook sport! 😉 Wij doen vooral dat laatste. Elke dag weer proberen wij mensen mee te krijgen in onze liefde voor sport. Sport is iets waar je van kunt gaan houden en ieder op zijn eigen manier mag uitvoeren. De liefde voor sport is bij ons heel diep en zeer uitgebreid. Zie hieronder de meest geliefde sporten van onze klanten.♥
Meer informatie

Onze favoriete wintersportgerechten

Het wintersportseizoen is (gelukkig!) nog lang niet voorbij! Vele wintersporters gaan deze maand nog op vakantie naar de besneeuwde bergen en daarbij horen natuurlijk ook onderstaande gerechten. Hmmm lees hieronder onze favorieten en droom rustig weg over jouw wintersportvakantie.
Meer informatie

adidas released de DEMONSKIN

PREDATOR MUTATOR is de voetbalschoen met de spannendste uitstraling! De 258 stekels zorgen voor een gevaarlijke situatie op het veld. Spelers zijn nog nooit zo angstaanjagend geweest. Vanaf vandaag is de nieuwste adidas PREDATOR verkrijgbaar bij Intersport Twinsport!
Meer informatie

Gadgets voor tijdens het hardlopen

Tijdens het hardlopen is het altijd fijn om gerust op pad te gaan. Er zijn verschillende gadgets om jouw hardloopavonturen soepel te laten verlopen. Denk bijvoorbeeld aan accessoires om jezelf warm te houden, op te vallen of jezelf te meten met bijvoorbeeld een hartslagmeter. Daarnaast zijn er nog veel meer hardloopgadgets waar wij jullie meer over willen vertellen!
Meer informatie

NIEUW | PUMA SPARK PACK

PUMA komt met een gloednieuw pack voetbalschoenen. Het gaat hierbij om het enige echte PUMA SPARK PACK! Deze collectie schoenen is voor de spelers die de echte SPARK wil zijn in de wedstrijd. Zij zijn de spelers die het spel in een handomdraai kunnen veranderen, zij kunnen het spel opnieuw definiëren.
Meer informatie

PUMA x INTERSPORT TWINSPORT

Afgelopen maandagochtend was het zover! Een aantal medewerkers van Intersport Twinsport waren op uitnodiging in Amsterdam voor een PUMA training event. Hier werd de nieuwste PUMA training collectie gepresenteerd en daarna getest tijdens een High Intensity Interval Training onder leiding van Roberto Da Costa!
Meer informatie

De perfecte voetbalschoen kiezen, doe je zo!

Sommige voetballers spelen al jaren op dezelfde voetbalschoenen, andere voetballers vragen zich elk jaar weer af wat verstandig is om op te gaat spelen. In deze blog willen wij jullie graag wat meer vertellen over de ondergrondspecificaties van voetbalschoenen. Er zijn namelijk vele specificaties waar makkelijk rekening mee gehouden kan worden, want voor elk soort voetballer is er een ander ideaal.
Meer informatie

REIMAGINE SPORT!

adidas lanceert een gloednieuwe sportcollectie! Namelijk REIMAGINE SPORT, deze kledinglijn is bedoeld voor alle soorten sporters. adidas wil graag sporters inspireren om te sporten voor je eigen redenen. Iedereen heeft andere doelen en andere gedachtes bij sport, met deze nieuwe lijn wil adidas dit graag onder de aandacht brengen.
Meer informatie