Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Op werkdagen voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën

Blogs

Juich jouw club de Champions League finale in!

Het is bijna zo ver! De Champions League 2020 wordt vervolgd op 8 augustus. Door het coronavirus is dit twee maanden later dan normaal. De opzet van de wedstrijden is dit jaar ook in een ander jasje gestoken, zo spelen de teams geen twee wedstrijden tegen elkaar om te bepalen wie door is, maar één wedstrijd. Natuurlijk betekenen deze aanpassingen niet dat het een minder leuk Champions League jaar wordt!
Meer informatie

Leukste wandelroutes van Nederland!

Blijf jij deze vakantie ook vlak bij huis? Voor de wandelaars onder ons zijn er een aantal gave wandelroutes in ons eigen kikkerlandje. In elke provincie is wel een prachtige route te vinden. Onderstaande vinden wij het leukst! Mocht je nu zelf een mooie route weten? Laat het ons dan weten. 😊 Als je gaat wandelen heb je natuurlijk ook een goede uitrusting nodig, alles hierover vind je in deze blog!
Meer informatie

Zomervakantie op het strand!

Jouw zomervakantie besteed je natuurlijk het liefst op het strand. Heerlijk in de zon met het zand tussen je tenen met een uitstapje naar het water wanneer het jou uitkomt! Heerlijk toch? Niet voor iedereen is liggen in de zon weggelegd. In het water of op het zand kun je super leuke activiteiten doen en hier vertellen wij jou graag meer over!
Meer informatie

Waterpret in de zomervakantie!

De zomervakantie is nu echt voor iedereen begonnen! Velen zullen dit jaar in Nederland blijven, maar dat betekent niet minder leuk. Nederland is super veelzijdig en daarnaast kun je jezelf natuurlijk ook prima vermaken met leuke verkoelende attributen. Wij hebben een super leuke collectie voor de warme dagen, zoals vandaag!
Meer informatie

Padel | alles wat jij wil weten over deze nieuwste sporttrend!

Padel is helemaal upcoming en niet meer weg te denken uit de Nederlandse sporten. Op dit moment is het de snelst groeiende sport in Nederland en dat zal de komende jaren nog wel door blijven groeien. Voornamelijk tennisverenigingen kiezen ervoor om padelbanen erbij te nemen, op deze manier leren steeds meer spelers de sport kennen.
Meer informatie

Creëer een summerbody @home

Wie wil nou niet helemaal summerproof zijn deze zomer? Ondanks dat op vakantie gaan misschien lastig is dit jaar, is het toch fijn om een strak lichaam te hebben! Al het lekkere eten kun je laten staan, maar je kunt ook elke dag een aantal work-outs doen. Deze work-outs kun je allemaal gemakkelijk in je eigen woon- of slaapkamer doen. Zo blijf je ook nog eens veilig thuis. 😊
Meer informatie

Make your kids happy!

In deze bijzondere tijd zijn de kids net wat meer thuis dan normaal. Dit geldt niet alleen voor de kids, maar ook zeker voor de volwassenen onder ons. We proberen met allerlei nieuwe hobby’s onszelf te vermaken. In ons luxe leven wat we gewend waren, vermaakten wij onszelf vaak buiten de deur. Met dit prachtige weer is de verleiding groot om naar buiten te gaan. Doe dat dan ook vooral, in je eigen tuin! Check onze tips voor 100% garden fun!
Meer informatie

Weg met de paaskilo’s!

Heb jij ook het gevoel dat Pasen net zo op je gewicht werkt als Kerst? Dit is natuurlijk wel het laatste wat je wil behouden tijdens deze zonnige dagen. Juist in deze zomerse tijd is een strak lichaam meer dan gewenst. 😉 Het zonnige weer zorgt voor blote benen en misschien zelfs wel voor bikini dagen in eigen achtertuin. Met onderstaande tips zorg jij binnen no-time voor een strak lichaam.
Meer informatie

Fijn Pasen 🐰

Het paasweekend komt eraan! Dat betekent lekker gezellig tafelen met het gezin en paaseieren zoeken in de achtertuin. Dit zal een ander Pasen worden dan andere jaren, zonder vele contacten. Dit betekent uiteraard niet dat het ongezellig wordt. Probeer er toch het beste van te maken en verwen jezelf een beetje in deze bijzondere tijd!
Meer informatie

Digitale SHOP Adviseur

We leven in een bijzondere tijd. Sporten en bewegen is belangrijk, maar niet iedereen wil de deur uit om advies te krijgen over sportartikelen. Hier hebben wij een oplossing voor!
Meer informatie