Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Op werkdagen voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën

Blogs

Creëer een summerbody @home

Wie wil nou niet helemaal summerproof zijn deze zomer? Ondanks dat op vakantie gaan misschien lastig is dit jaar, is het toch fijn om een strak lichaam te hebben! Al het lekkere eten kun je laten staan, maar je kunt ook elke dag een aantal work-outs doen. Deze work-outs kun je allemaal gemakkelijk in je eigen woon- of slaapkamer doen. Zo blijf je ook nog eens veilig thuis. 😊
Meer informatie

Make your kids happy!

In deze bijzondere tijd zijn de kids net wat meer thuis dan normaal. Dit geldt niet alleen voor de kids, maar ook zeker voor de volwassenen onder ons. We proberen met allerlei nieuwe hobby’s onszelf te vermaken. In ons luxe leven wat we gewend waren, vermaakten wij onszelf vaak buiten de deur. Met dit prachtige weer is de verleiding groot om naar buiten te gaan. Doe dat dan ook vooral, in je eigen tuin! Check onze tips voor 100% garden fun!
Meer informatie

Weg met de paaskilo’s!

Heb jij ook het gevoel dat Pasen net zo op je gewicht werkt als Kerst? Dit is natuurlijk wel het laatste wat je wil behouden tijdens deze zonnige dagen. Juist in deze zomerse tijd is een strak lichaam meer dan gewenst. 😉 Het zonnige weer zorgt voor blote benen en misschien zelfs wel voor bikini dagen in eigen achtertuin. Met onderstaande tips zorg jij binnen no-time voor een strak lichaam.
Meer informatie

Fijn Pasen 🐰

Het paasweekend komt eraan! Dat betekent lekker gezellig tafelen met het gezin en paaseieren zoeken in de achtertuin. Dit zal een ander Pasen worden dan andere jaren, zonder vele contacten. Dit betekent uiteraard niet dat het ongezellig wordt. Probeer er toch het beste van te maken en verwen jezelf een beetje in deze bijzondere tijd!
Meer informatie

Digitale SHOP Adviseur

We leven in een bijzondere tijd. Sporten en bewegen is belangrijk, maar niet iedereen wil de deur uit om advies te krijgen over sportartikelen. Hier hebben wij een oplossing voor!
Meer informatie

STAY HOME, STAY FIT

Het corona virus heeft inmiddels al de regie in Nederland en dit zijn volgens het kabinet nog niet de laatste maatregelen. Voor de sporters onder ons was het al erg teleurstellend dat de meeste sportverenigingen niet meer open gingen in verband met dit virus. Begrijpelijk maar waar, de sportscholen moesten er ook aan geloven. Dat betekent dat je alleen nog maar je eigen sportschool kunt creëren, veilig thuis!
Meer informatie

Strijd voor gezondheid/immuniteit

De directie van de grootste sportketen van Nederland, Intersport Twinsport, stond voor een dilemma; alle winkels dicht vanwege het risico op besmetting, óf open blijven in deze tijd waarin gezond, fit en sterk blijven zó essentieel is.
Meer informatie

Corona maatregelen

Beste sportliefhebber, De gezondheid en veiligheid van jou en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom volgen wij alle adviezen van het RIVM en de WHO zorgvuldig op om verdere verspreiding van het virus tot een minimum te beperken.
Meer informatie

Don’t stop moving!

Komende weken verblijven de meeste mensen veel binnen en komen zij niet meer in publieke ruimtes. Sportscholen en verenigingen zullen het dus extra rustig ervaren. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je lekker kan blijven sporten en jezelf fit kan blijven voelen. Gelukkig is Intersport Twinsport er voor alle sporters die hun energie kwijt willen, in bijvoorbeeld een rondje hardlopen.
Meer informatie

adidas presenteert de SL20 hardloopschoenen

Vorige week waren wij aanwezig bij een running event van adidas. Het FEEL FAST FESTIVAL werd georganiseerd op een zeer unieke locatie, wat op dit moment ook nog eens de snelste locatie van Nederland is, het racecircuit in Zandvoort. De perfecte locatie om opzoek te gaan naar onze ‘personal best’ en de persoonlijke ‘Faster Than..’ quote te realiseren. 😉
Meer informatie