Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Levering binnen 1-2 werkdagen Log in en spaar op al je aankopen
Categorieën

Blogs

Veilig winkelen in onze winkels

Onze Intersport Twinsport filialen zijn open en wij verwelkomen je graag! Door het Corona virus gaan wij soms anders te werk dan je van ons gewend bent. Dit doen wij uiteraard om onszelf maar vooral de klant te beschermen. Hiervoor hopen wij op je begrip en medewerking.
Meer informatie

De leukste herfstvakantie-uitjes! | Coronaproof

In deze bijzondere tijd is het net wat lastiger om wat leuks te doen, althans dat vinden de meeste mensen! Er zijn natuurlijk talloze uitjes die je wél kunt doen en ook nog eens coronaproof zijn! Benieuwd? Lees snel verder en maak je klaar voor een dagje uit!
Meer informatie

Wat is de laagste prijsgarantie?

Betaal jij liever niet teveel? Shop dan bij Intersport Twinsport! Momenteel hanteren wij de laagste prijsgarantie op specifieke categorieën! Binnen deze categorieën vergelijken wij dagelijks onze prijzen met de prijzen van onze concurrenten.
Meer informatie

8 TIPS | Afvallen tijdens de quarantaine

Balen! Was je net zo lekker bezig met afvallen en sporten, komt daar het advies van meneer Rutte om zoveel mogelijk thuis te blijven. Herken jij jezelf hierin? Herken jij jezelf ook in thuis zijn, is net wat vaker naar de koelkast of voorraadkast lopen om te kijken of er wat lekkers ligt?
Meer informatie

PUMA STAFF EVENT | Trainen met HYROX

Deze week waren we door PUMA uitgenodigd voor een presentatie van de nieuwe collectie. Aansluitend kregen wij een training van HYROX, dit is een super intensieve training waarin je voor je eigen doelen strijd! Als groep motiveer je elkaar om tot het uiterste te gaan.
Meer informatie

Intersport Twinsport X Fitchannel.com

Get FIT! Word fit met Intersport Twinsport & Fitchannel.com. Wij gaan namelijk een super coole samenwerking aan met Fitchannel.com en hier zijn wij super trots op! Houd je mailbox en onze socials dus goed in de gaten voor de leukste deals!
Meer informatie

7 TIPS | Behoud je motivatie tijdens het sporten

Soms is het erg lastig om jezelf te blijven motiveren tijdens het sporten of bewegen. Om het echt vol te houden hebben wij 7 ideeën verzameld om het wel vol te houden.
Meer informatie

Laagste prijsgarantie op hardloopschoenen!

Vanaf nu hanteren wij de laagste prijs garantie op alle hardloopschoenen. Wij voeren diverse merken als Asics, Nike, Adidas, New Balance en Brooks. In onze winkels en online zullen wij altijd de laagste prijs hanteren. Hierbij vergelijken wij onze prijzen met die van concurrenten.
Meer informatie

TIPS | Voor een actievere leefstijl

Onderzoekers hebben onderzocht dat slechts dertig minuten matige tot redelijke inspanning per dag een positief resultaat geeft op jouw gezondheid. Dit is al voornamelijk van toepassing als je dagelijks veel uren achter een beeld doorbrengt. Meer dan de helft van de Nederlanders kijken op dagelijks niveau teveel naar een beeldscherm.
Meer informatie

Laagste prijsgarantie tennisschoenen en tennisrackets!

Vanaf nu hanteren wij de laagste prijs garantie op alle tennisschoenen & tennisrackets. Wij voeren diverse merken als Wilson, K-Swiss, Babolat en Nike. In onze winkels en online zullen wij altijd de laagste prijs hanteren. Hierbij vergelijken wij onze prijzen met die van concurrenten.
Meer informatie