Klantenservice

Contact

Onze klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Service staat bij Intersport Twinsport hoog in het vaandel! Voor ons voelt het als een sport om al onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dus heb je een vraag, bijvoorbeeld over je bestelling bij onze webshop, of is er iets niet helemaal goed gegaan? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is er om problemen op te lossen. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent over ons en onze producten.

Je kunt ons bereiken via:

Mail: [email protected] (op werkdagen reageren we binnen 24 uur)

Social media: Facebook en Instagram (op werkdagen reageren we binnen 24 uur)

Telefoon: 0348-483022 (tijdens de openingstijden van de klantenservice reageren we direct)

Uiteraard ben je met al je vragen ook altijd welkom in onze winkels.


Om jou zo goed en vaak mogelijk te woord te staan is onze klantenservice geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 0348-483022. 


Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we een aantal veel gestelde vragen al voor je verzameld op onze website. Staat je vraag daar niet tussen of vind je geen duidelijk antwoord, laat het ons dan weten. Bij Intersport Twinsport houden we niet van onduidelijkheid dus nemen we die graag zo snel mogelijk weg!

We doen altijd ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Denk je dat het toch nog beter kan, laat het ons dan weten! Jouw input is voor ons van onschatbare waarde. Mis je bijvoorbeeld iets in ons aanbod? Stuur ons dan jouw suggestie. Zo help je ons bij het verbeteren van onze winkels en webshop.