Giftcards

Onze giftcards zijn in te leveren in al onze Intersport Twinsport filialen en op www.intersporttwinsport.nl. Giftcards zijn in te leveren tot de datum die achterop de kaart staat.


Intersport Twinsport Giftcard

Heb je een Intersport Twinsport Giftcard met een blauw design (met een code die letters en cijfers bevat)? Dan is deze (nog) niet online in te leveren. Stuur een berichtje naar onze klantenservice. Zij zorgen dat jij een nieuwe giftcardcode ontvangt, die ook online te besteden is. De Giftcard kan je terugvinden bij de betaalmethodes, in de laatste stap voor het afrekenen. Vanwege gewijzigde wetgeving kun je met deze cadeaukaart maximaal €50,- per transactie besteden.

Fashioncheque

De Fashioncheque is zowel online als in onze winkels te verzilveren. Online kun je bij de laatste stap van het betaalproces kiezen voor de optie Fashioncheque. Wanneer je een artikel retourneert dat betaald is met de Fashioncheque, dan krijg je het retourbedrag terug in de vorm van een Intersport Twinsport cadeaubon. Vanwege gewijzigde wetgeving kun je met deze cadeaukaart maximaal €50,- per transactie besteden. Een eventueel restant blijft op de cadeaukaart staan.

VVV Cadeaukaart

Ook met de VVV Cadeaukaart kun je bij ons betalen, zowel in de webshop als in onze winkels. Bij online bestellingen, kun je in de laatste stap van het betaalproces aangeven of je wilt betalen met de VVV Cadeaukaart. Als je hiervoor kiest, moet je de barcode en pincode van de kaart invullen. Daarna wordt het te betalen bedrag van je cadeaukaart afgeschreven. Per bestelling kun je maximaal €50,- met je VVV Cadeaukaart betalen. Het eventueel resterende bedrag van de bestelling moet je betalen met bijvoorbeeld iDeal. Mocht er saldo overblijven op je VVV Cadeaukaart dan kun je dat gebruiken voor een volgende aankoop.