Betaling


Je kunt bij ons betalen op veel verschillende manieren. Bij Intersport Twinsport rekenen we nooit extra kosten voor een specifieke betaalmethode. Zelfs achteraf betalen is gratis!
Wij bieden onder andere de volgende betaalopties:

iDeal

iDeal is in Nederland het meest gebruikte online betaalmiddel. iDeal staat bekend om de veiligheid, de snelheid en het gebruiksgemak.
Wij accepteren iDeal betalingen via de volgende banken: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, SNS Bank, KNAB en Bunq.

MasterCard & Visa

Bij Intersport Twinsport kun je betalen met je Mastercard of Visa creditcard. Je kunt er vanuit gaan dat deze methode van betalen bij ons veilig verloopt. We versleutelen je creditcards gegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar je CVC code. Deze 3-cijferige code vind je op de achterkant van je creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers.

Klarna, achteraf betalen

Bestel bij Intersport Twinsport met Klarna en betaal tot 14 dagen na jouw aankoop. Hierdoor kan jij eerst je aankopen bekijken en passen voordat je betaald. Klarna doet een eigen securitycheck om te bepalen of je gebruik mag maken van hun betaalmethode, hier heeft Intersport Twinsport geen invloed op.

Fashioncheque

De Fashioncheque is zowel online als in onze winkels te verzilveren. Online kun je bij de laatste stap van het betaalproces kiezen voor de optie Fashioncheque. Wanneer je een artikel retourneert dat betaald is met de Fashioncheque, dan krijg je het retourbedrag terug in de vorm van een Intersport Twinsport cadeaubon. Vanwege gewijzigde wetgeving kun je met deze cadeaukaart maximaal €50,- per transactie besteden. Een eventueel restant blijft op de cadeaukaart staan.

VVV Cadeaukaart

Ook met de VVV Cadeaukaart kun je bij ons betalen, zowel in de webshop als in onze winkels. Bij online bestellingen, kun je in de laatste stap van het betaalproces aangeven of je wilt betalen met de VVV Cadeaukaart. Als je hiervoor kiest, moet je de barcode en pincode van de kaart invullen. Daarna wordt het te betalen bedrag van je cadeaukaart afgeschreven. Per bestelling kun je maximaal €50,- met je VVV Cadeaukaart betalen. Het eventueel resterende bedrag van de bestelling moet je betalen met bijvoorbeeld iDeal. Mocht er saldo overblijven op je VVV Cadeaukaart dan kun je dat gebruiken voor een volgende aankoop.

Bancontact / Mister Cash

Voor Belgische klanten biedt Intersport Twinsport de extra betaalmethode Bancontact / Mister Cash. Ook met deze methode kun je veilig en snel betalen bij Intersport Twinsport.

Intersport Twinsport Giftcard

Heb je een Intersport Twinsport Giftcard met een blauw design? Dan is deze (nog) niet online in te leveren. Stuur een berichtje naar onze klantenservice. Zij zorgen dat jij een nieuwe giftcardcode ontvangt, die ook online te besteden is. De Giftcard kan je terugvinden bij de betaalmethodes, in de laatste stap voor het afrekenen. Vanwege gewijzigde wetgeving kun je met deze cadeaukaart maximaal €50,- per transactie besteden.

VIP Saldo

Tenslotte zijn er nog de VIP-Spaarpunten. Die kun je uiteraard ook online besteden. In de webshop kun je in de een na laatste stap van het bestelproces invullen hoeveel van je gespaarde punten je in wilt zetten. 100 punten zijn 1 euro waard!

Retourbetalingen

Nadat je een bestelling retour hebt gestuurd, ontvang je hiervan een bevestiging. Daarna zullen we binnen tien werkdagen het aankoopbedrag van je geretourneerde artikel(en) terugstorten op het opgegeven rekeningnummer.
Let op: bij betalingen met een Fashioncheque of VVV Cadeaukaart kunnen we geen geld terugstorten. In plaats daarvan krijg je je aankoopbedrag terug in de vorm van shoptegoed dat je kunt besteden bij je volgende aankoop in onze webshop.
Onze bankgegevens
NL28 RABO 0346 4528 99 t.n.v. Twin Sport Online B.V.