Categorieën

Klantenservice


Contact
Telefoon: 0348-483022
Mail: klantenservice@intersporttwinsport.nl
WhatsApp: +316 37 19 84 94
Social media: Facebook, Twitter en Instagram

Om jou zo goed en vaak mogelijk te woord te staan is onze klantenservice geopend van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Intersport Twinsport heeft service hoog in het vaandel staan. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat als de service ontbreekt, je niet graag terugkomt. En natuurlijk willen wij er alles aan doen om jou als klant zo lang mogelijk plezier te geven van onze producten en diensten. Echter kan er ook wel eens iets verkeerd gaan of onduidelijkheid zijn. Daarom staan wij met onze klantenservice graag voor je klaar.

Je kunt ons gerust bellen, mailen of persoonlijk komen bezoeken als je:

Vragen hebt
Wij houden niet van onduidelijkheid en nemen die onduidelijkheid graag zo spoedig mogelijk weg. Daarnaast bestaan er géén domme vragen. Geen enkele reden dus om ze niet te stellen. 

Suggesties hebt
Wij hebben het wiel niet uitgevonden en proberen daarom dagelijks ons aanbod en onze dienstverlening te verbeteren. Jouw input is daarbij van onschatbare waarde. Help ons bij het verbeteren van onze winkels en webshop en maak kans op een waardebon!

Klachten hebt
Oeps, iets zit je even helemaal niet lekker. Geef ons een tweede kans en we proberen graag een oplossing te bieden.

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp (+316 37 19 84 94).
Wij nemen service voor onze klanten heel serieus. Voor ons voelt het als een sport om onze klanten zo goed als mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarom willen we zorgen dat jij contact met ons op kan nemen via de kanalen die bij jou voor handen liggen. In de huidige wereld is WhatsApp daarbij niet meer weg te denken. Daarom kun je ons vanaf nu dus ook altijd bereiken per WhatsApp (+316 37 19 84 94). Stuur je vragen, suggesties of klachten naar ons toe en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Onze klantenservice voor Whatsapp is beschikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 - 17:00.

Wij zijn van maandag t/m zaterdag telefonisch en per mail beschikbaar tussen 09:00 - 17:00. Een WhatsApp bericht kun je vanzelfsprekend op ieder moment van de dag sturen. Wij zullen deze dan behandelen op bovenstaande tijden. Zodra wij dit bericht lezen proberen wij zo spoedig mogelijk een reactie sturen.

Klantenkaart
Voor meer informatie over onze klantenkaart verwijzen wij je graag door naar de klantenkaart pagina, die vind je hier!