OVER ONS

Welkom in het sportieve hart van Nederland!

Intersport Twinsport combineert het beste van twee werelden: we zijn onderdeel van een groot internationaal bedrijf, maar onze winkels worden gerund met een passie voor sport en een sterke lokale betrokkenheid. In al onze 17 winkels kun je daarom altijd rekenen op persoonlijke aandacht en een deskundig advies. Ons motto is dat sporten voor iedereen is. Of je nou een ervaren sporter bent of een absolute beginner, in onze winkels is iedereen welkom!

In de winkels van Intersport Twinsport vind je alle grote sportmerken, zoals Nike, Puma, adidas, Asics, Under Armour en Reebok. Ook hebben we een uitgebreide collectie van merken als Brunotti, Protest, O’Neill, Didriksons, Head, Wilson en Dunlop. Uiteraard kun je al onze artikelen ook bestellen via onze webshop.

Bij Intersport Twinsport streven we altijd naar het beste voor jou als sporter. In onze winkels vind je voor vrijwel elke tak van sport precies wat je nodig hebt. Bovendien kennen onze ondernemers de lokale sportclubs en sportmogelijkheden, zodat ze je ook kunnen helpen met bijvoorbeeld shirts voor je voetbalteam of het juiste materiaal voor je fitnesstraining.
Wil je op de hoogte blijven van alle acties en aanbiedingen van Intersport Twinsport? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief! Lees voor het laatste nieuws over bijvoorbeeld onze nieuwe collecties ook onze blogs.